TRENDOVI

Predivna clutch torbica koju ove zime kombiniramo s party outfitima

Idealan odabir za blagdanske outfite!

Sigurni smo kako ste dobro upoznati s time da je pred nama razdoblje u kojem volimo zablistati u posebnom sjaju i kreirati kombinacije koje će privlačiti svu pažnju. Ključ svakog outfita koji nosi posebnu modnu priču krije se u detaljima, stoga odabir istih može uveliko primijeniti cjelokupan dojam i izgled.

Kao što smo spomenuli, detalji čine veliku razliku te baš svaku kombinaciju mogu učiti neizmjerno šarmantnom i posebnom. Naime, uz cipele, torbica je definitivno detalj koji obožavamo i volimo da je u skladu s kombinacijom, a govorimo li o svečanim, odnosno blagdanskim izdanjima, clutch verzija savršen je odabir. Iako malena, ovaj model torbice u potpunosti je dovoljan za sve ono je potrebno imati uz sebe na blagdanskim zabavama, stoga nema baš nikakvog razloga da ne nabavite onaj model koji će najbolje odgovarati vašem stilu. Premda uz blagdane najčešće vezujemo nešto zagasitije tonove upotpunjene sjajnim šljokastim detaljima, brend Cult Gaia ovog puta u svojoj ponudi ima divnu clutch torbicu koja dolazi u pastelnoj nijansi zelene te je ukrašena prepoznatljivim kuglicama koje torbici podaruju divan, pomalo umjetnički izgled.

Cult Gaia (2100 kn)

Ovaj model torbice bez imalo razmišljanja jedan je od onih koji osvajaju na prvi pogled, ali i garantiraju privlačenje svih pogleda. Što se tiče kombiniranja spomenutog modela, predlažemo da se odlučite za minimalističke kombinacije koje će upravo torbici dopustiti da dominira cijelim outfitom. Sukladno tome, neutralni tamni tonovi sjajan su odabir koji će u konačnici stvoriti zanimljivu sinergiju vječne klasike i nešto upečatljivijeg dizajna kojeg Cult Gaia clutch torbica nosi.

U nastavku smo izdvojili nekoliko clutch modela iz aktualne high street ponude najdražih brendova!

Uterque (950 kn, 950 kn)

Zara (300 kn)

& Other Stories (550 kn)

Jimmy Choo (cijena na upit)

Uterque (850 kn), & Other Stories (550 kn)

Uterque (850 kn)

Reserved (140 kn)

Versace (cijena na upit)

Balenciaga (cijena na upit)

Foto: Cult Gaia,  Zara, Uterque, Reserved, Net-a-Porter
Objavljeno: 25.11.2019. u 14:32

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p