TRENDOVI

Predivna haljina iz Zare kao stvorena za izlaske

Komad koji želimo odmah!

Kada govorimo o večernjim izlascima, možemo se složiti kako su glamur i elegancija ono nešto čemu težimo. Ipak, udobnost također nije zanemariv aspekt, a srećom upravo u Zari pronašli smo divan model haljine u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled te koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije!

Sigurni smo kako ste upoznati s činjenicom da je haljina nepogrješiv odabir, a pridodamo li tome i zavodljivu zagasito zelenu nijansu, dobitna kombinacija je definitivno zagarantirana. Zara je high street brend koji po povoljnim cijenama donosi trendi komade dostojne modnih pista, a ovog puta je riječ o divnoj mini haljini koja je kao stvorena za večernje izlaske. Premda smo spomenuli kako je ovaj model haljine savršen za večernje izlaske, uz vješt odabir detalja može funkcionirati i kao dnevni styling. Naime, sve što trebate je iskombinirati omiljene gležnjače na nisku petu, guste čarape te casual oversized kaput. Na taj način kreirati ćete jednostavnu i chic kombinaciju koja će privlačiti sve poglede. Nadalje, vratimo li se na večernje izdanje, ova haljina voli potpetice u vidu elegantnih salonki, ali i nešto 'robusnije' modele koji će kreirati zanimljiv modni twist. Također, nemojte zaboraviti na detalje u vidu nakita, torbice, a posebnu pažnju usmjerite i na frizuru te make up.

Iako je ova Zarina haljina dio zimske kolekcije, sjajna je i za proljetne outfite, pa možemo zaključiti kako je definitivno riječ o odabiru koji neće razočarati, već naprotiv inspirirati za kreiranje drugačijih stylinga i modno poigravanje.

300 kn


Objavljeno: 30.01.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p