TRENDOVI

Predivna zelena mini torbica kao stvorena za stylish ljetne stylinge!

Zaljubili smo se u ovaj model!

Ljetni period zasigurno je onaj u kojem volimo vibrantne upečatljive boje, ali ponekad nije naodmet priliku dati i zagasitijim nijansama koje se savršeno kombiniraju sa svjetlijim koloritom pritom čineći divnu sinergiju opuštenosti i fluidnosti. Torbice su modni dodatak bez kojeg ne možemo, stoga je krajnji trenutak da nabavite divan mini model koji će se odlično uklopiti u baš sve stylinge.

Ovog puta za oko nam je zapela prekrasna torbica brenda Mark Cross, a riječ je o modelu koji dolazi u neodoljivoj tamnijoj zelenoj nijansi te je čvrstog pravokutnog oblika. Bezbroj mogućnosti kombiniranja neki su od razloga zašto nas je ovaj model osvojio na prvu, a pridodamo li tome i činjenicu da je prikladan i za druga godišnja doba, ne preostaje ništa drugo nego da što prije nabavimo vlastiti primjerak.

Što se tiče dnevnih kombinacija, ova divna zelena torbica odlično pristaje jeansu, neobaveznim majicama ili topovima, a naravno, nisu isključene niti oversized maksi haljine. S druge strane, prilikom večernjih kombinacija slobodno se poigrajte glamuroznim modnim odabirima što znači da su dozvoljeni elegantniji ili transparentni materijali, šljokice ili visoki sjaj, ali i voluminozne mašne te upečatljivi detalji. Budući da je ova torbica poprilično jednostavna i minimalistička, ne sumnjamo da ćete ju s lakoćom kombinirati i pritom provlačiti baš sve poglede!

Grace Small Leather Box Bag


Objavljeno: 01.07.2020. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p