TRENDOVI

Predivne haljine za jesen do 100 kuna

Pristupačni i prekrasni modeli!

Nova i nešto hladnija sezona i službeno je započela, no niske temperature ponekad nisu dovoljan razlog da se odreknemo omiljenog modnog komada, koji se kao takav može pronaći u baš svakom ormaru - haljine. Ženstvenim i zaigranim modelima i ove sezone prkosimo nešto hladnijim danima, a ako ste u potrazi za nekim novim modelima koji će osvježiti vašu kolekciju, onda ste na pravom mjestu!

Haljina je zasigurno najpopularniji modni komad, a što potvrđuje činjenica da se istog ne odričemo tijekom cijele godine, bez obzira na to što nam vremenske prilike možda i nisu baš naklonjene. Ono što volimo kod ovog modnog komada jest jednostavnost u odijevanju koju donosi te to što je odlična baza za neke druge modne dodatke, poput torbice, cipela i šešira, a zbog čega baš uvijek izgleda drugačije. Haljina se zaista može nositi na razne načine te je sjajan odabir u onim danima kada jednostavno ne znamo što bi odjenuli. Ako ste u potrazi za nekim novim, jesenskim modelom, a ne želite previše osiromašiti kućni budžet, onda svakako trebate zaviriti u ponudu brenda Sinsay.

Riječ je o brendu koji sve više postaje prepoznat po prekrasnim i povoljnim detaljima za dom, ali i sjajnim kolekcijama koje želimo vidjeti u svom ormaru. U ponudi brenda možete pronaći razne modele haljina i to za sve prigode; od onih maxi, boho stila, preko vječno omiljenih traper komada, pa sve do neizostavnih pulover i pletenih haljina za zimu, a u nastavku smo izdvojili one modele za koje nećete morati izdvojiti više od 100 kuna!

70 kn, 70 kn

70 kn, 100 kn

70 kn

85 kn, 85 kn

100 kn, 70 kn

100 kn, 70 kn

Foto: Instagram, Sinsay
Objavljeno: 04.10.2021. u 10:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p