TRENDOVI

Predivni modeli torbica koje možete kupiti na sniženju, a nosit ćemo ih i na jesen!

Prekrasni modeli koje možete uloviti po još boljim cijenama!

Možda nam jesen iz trenutne pozicije izgleda miljama daleko, no pitanje je dana kada će nam nešto niže temperature pokucati na vrata. Osim što je ljeto poznato po beskrajnom uživanju i zasluženom odmoru, ovaj period godine volimo iskoristiti i za dobru obnovu garderobe. Trenutno su u tijeku odlična sezonska sniženja, stoga je pravo vrijeme za obnovu kolekcije modnih dodataka...

"Imam previše torbica u ormaru" rečenica je koju sigurno baš nitko nikada nije izgovorio! Ono što volimo kod modnih dodataka je to što u tren oka mogu transformirati naš svakodnevni outfit te mu pružiti ključnu točku na i. Upravo iz tog razloga se isplati iskoristiti sezonska sniženja tako da obnovite svoju kolekciju torbica, a još bolje ako u nju uvrstite modele koje ćete rado nositi i na jesen. Složit ćete se da sada baš i nema nekog velikog smisla kupovati modne komade za ljeto koje će još nekoliko tjedana trajati, stoga nešto pametnije iskoristite aktualna sezonska sniženja. Torbica koju se isplati kupiti za jesen bi trebala biti praktična, svestrana i elegantna te da se kao takva može kombinirati s raznim predmetima iz ormara.

Tako su apsolutni favorit svake sezone kožne torbice u nešto neutralnijim nijansama, poput crne ili one boje kože, a za sve one koji ovim modnim dodatkom žele 'razbijati' jednolične outfite, tu su nešto upečatljivije torbice razigranog uzorka ili pak one u boji. Izuzetno jednostavne za kombiniranje i dovoljno prostrane da u nju stanu sve one nezaobilazne sitnice koje uvijek volimo imati nadohvat ruke, u nastavku pronađite prekrasne modele koje možete još uvijek uloviti po još boljim cijenama!

Mango (80 kn), (170 kn)

Stradivarius (70 kn), Reserved (120 kn)

Reserved (60 kn), Mango (500 kn)

Stradivarius (70 kn), Reserved (80 kn)

Mango (170 kn), (100 kn)

Stradivarius (60 kn), Zara (50 kn)

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.08.2022. u 12:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p