TRENDOVI

Predivni točkasti komadi koje obožavamo nositi u toplim danima!

Pravo je vrijeme da osvježite svoju kolekciju za tople dane!

Gotovo niti jedan uzorak nije toliko popularan kao onaj točkasti, a kojem se uvijek iznova vraćamo baš svake proljetno/ljetne sezone. Budući da nam je dosta zimskog sivila i jednoličnog odijevanja, ovaj razigrani uzorak savršeni je odabir za dane pred nama jer u svako naše modno izdanje unosi jednu razigranost kojoj je zaista teško odoljeti!

Tako ne postoji modni brend koji u svoju kolekciju za nadolazeću sezonu nije uvrstio jedan model obogaćen točkastim uzorkom, pa su tako točkice zadominirale na proljetnim i ljetnim odjevnim komadima kao što su bluze, haljine i suknje. Iako je razigranost nešto što uvelike opisuje ovaj uzorak, on ipak nosi status klasika unutar naše garderobe, budući da ga je tako jednostavno kombinirati s drugim predmetima iz ormara te njime vrlo lako možete osvježiti baš svaki svoj outfit.

 Našu pažnju privukao je savršeni točkasti kombinezon iz Manga, koji je idealno rješenje za nešto svečanija modna izdanja jer zahvaljujući točkicama poprima nešto elegantniju notu, a također je prikladan i za ležernu šetnju gradom, kada se želimo osjećati dobro u svojoj koži i sređeno. Pored ovog kombinezona, u nastavku smo izdvojili još nekoliko točkastih modnih komada koje se isplati imati nadohvat ruke, stoga je pravo vrijeme da osvježite svoju kolekciju za tople dane!

Faithfull The Brand (€219)

De La Vali (€558.04)

Uterque (1090 kn), (750 kn)

Zara (150 kn), Mango (350 kn)

Zara (180 kn), Mango (200 kn)

Zara (180 kn), Mango (550 kn)

Zara (300 kn), Mango (450 kn)

Zara (300 kn), Reserved (200 kn)

Zara (400 kn), Reserved (180 kn)

Faithfull The Brand (€219)

Rebecca Vallance (€435)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Mango, Uterque, Net-a-Porter
Objavljeno: 04.06.2021. u 14:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p