TRENDOVI

Pregled dizajnerskih badića

Kupaći kostimi u koje vrijedi investirati
Mnogima od vas ljetna sezona sigurno je jedna od najdražih, a sve topliji lipanjski dani daju nam naslutiti kako ćemo i prije vremena uskočiti u svoje omiljene bikinije i krenuti u pohod na suncem okupane plaže, koje samo čekaju da ih oživi šarenilo ljetnih trendova. High street ponudu kupaćih kostima već smo vam predstavili, no za one dubljeg džepa, dizajnerska rješenja za plažu poželjnija su no ikad.


Trend koji uvjerljivo vodi, kada su u pitanju kupaći kostimi, jesu printevi, u svim mogućim varijacijama na temu. Hoćete li coolerske uzorke kakve nudi brand We Are Handsome ili pin up točkice s potpisom Dolce & Gabbane, izbor je samo na vama. Pogriješiti zasigurno nećete ni s već prepoznatljivim printevima koje produciraju Missoni i Emilio Pucci, a ove će sezone vrlo popularni biti i tzv. scuba diving kostimi, elegantnija varijanta opreme za ronjenje.

Ukoliko se spremate na poznate jet-seterske plaže, poželjni su glamurozni kupaći kostimi, kakve je ove sezone ponudio Michael Kors u kombinaciji bijele i zlatne, izrezani modeli s potpisom Agent Provocateura i La Perle te Lanvinovi kostimi asimetrična kroja.


Kompletan pregled dizajnerskih kupaćih kostima s pripadajućim cijenama donosimo u našoj galeriji.

 

H.B.

Photo: Net-a-Porter

Objavljeno: 07.06.2012. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p