TRENDOVI

Prekrasna skijaška odijela za stylish zimski odmor

Lijepi, ali i funkcionalni modeli!

Premda je za pretpostavljati kako će blagdanski period iza nas ostvariti svojevrsnu prazinu u melankoliju, dobra vijest je ta što je u tijeku sezona skijanja koja nam uvijek iznova izmami osmjeh na lice. Naime, premda je kada govorimo o skijanju najvažnija udobnost i funkcionalnost, nije naodmet pažnju obratiti i na stylish detalje koji će zimski odmor učiniti još omiljenijim.

Sezona skijanja je u punom jeku te iako vjerujemo kako već imate prikladno odijelo, uvijek volimo zaviriti u aktualnu ponudu. Prilikom nabave odijela za skijanje na umu ponajprije valja imati kako je riječ o sportu i fizičkoj aktivnosti, pa odjeća koju nosite prije svega mora biti udobna, topla i služiti svrsi. Prilikom odabira savršenog skijaškog odijela vrlo je važno odabrati ono koje odgovara vašim potrebama te nigdje na tijelu ne izaziva neugodan osjećaj koji vas poslije može sputavati u bezbrižnom skijanju.

Nadalje, kada ste riješili pitanje funkcionalnosti vrijeme je da se posvetite izgledu skijaškog odijela. S obzirom na to kakav stil njegujete, njegovi fragmenti vrlo lako mogu se primijeniti i na skijaška odijela, a sve što trebate je odabrati one modele koji nose ključne i upečatljive detalje. To mogu biti zanimljive prugice, kombinacije boja ili pak živopisni uzorci. Odlučite li se primjerice za jednobojno odijelo, u potpunosti se možete poigrati s detaljima kao što su kape ili skijaške naočale te tako kreirati zanimljiv i poseban styling koji će privlačiti sve poglede.

Bez obzira planirate li ove ili sljedeće godine uživati u snježnim radostima, pravi je trenutak da zavirite u aktualnu ponudu stylish skijaških odijela!

Cordova

Evoke hlače , Jet Set jakna

Cordova

Bogner

Fusalp

Bogner, Perfect Moment

Cordova

Cordova

Cordova

Topshop

Perfect Moment

Foto: Instagram, Net-a-Porter, Moda Operandi, My Theresa, Topshop
Objavljeno: 15.01.2020. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p