TRENDOVI

Prekrasna torbica iz Zare koju ćete obožavati kombinirati!

Mini model koji garantira chic outfite!

Unazad nekoliko sezona, mini modeli torbica nametnuli su se kao must have komadi koji se mogu pronaći u kolekcijama brojnih trendsetterica. Činjenica da je riječ o minijaturnom modelu koji zahtjeva minimalno stvari, nimalo nam ne smeta, već naprotiv potiče na praktičnost i funkcionalnost te nošenje samo najpotrebnijeg.

Ljeto je period koji sam po sebi asocira na opuštenost i bezbrižnost, pa upravo u tom smjeru želimo da idu i naši outfiti. Prenatrpane velike torbe ovog puta zamijenit će šarmantna svjetlo plava torbica iz Zare koja je taman dovoljno velika da u nju stane ono najnužnije. Spomenuti model se vrlo jednostavno kombinira, a mi predlažemo da se zadržite na jednostavnosti i fluidnu bijelu haljinu nadopunite upravo ovim modelom.

Naravno, možete se poigrati i s drugim bojama, kao i materijalima, a za one zaigrane i sklone eksperimentiranju, nisu isključeni niti različiti uzorci. Ovaj Zarin model dolazi i s praktičnim remenom, pa torbicu možete nositi preko ramena te tako dodatno naglasiti njezinu praktičnost. Također, iako ju obožavamo u dnevnim kombinacijama, odlično izgleda i u onim večernjim, stoga predlažemo da što prije nabavite svoj primjerak i uživate u divnim stylinzima.

Naručiti je možete online ili nabaviti u Zara trgovinama po cijeni od 180 kn!

Zara (180 kn)


Objavljeno: 23.05.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p