TRENDOVI

Prekrasne poput Parižanki!

Kako to postići?!

Ne priča se bez veze da su Parižanke nevjerojatno chic i elegantne jer one jednostavno u sebi imaju neki poseban osjećaj za lijepo.

Ako ste ikad bili u Parizu zasigurno ste se vratili oduševljeni modnom scenom koja je na svakom koraku i nevjerojatnim stilovima koji žene tamo nose. Savršeno kombiniraju komade, nikad ne pretjeruju sa detaljima i pažljive su sa bojama. Najčešće su u zagasitim i neutralnim tonovima, obožavaju prugice koje su tamo naprosto neizostavne, dugačke marame, šešire, beretke i nakit. Vintage stil je jedan od najomiljenijih stilova u Parizu. Djevojke pate na dobre cipele i savršene torbe, pa njima pridodaju posebnu važnost.

Pa kako da postignete taj famozni izgled Parižanke? Kupujte spontano i pažnju posvećujte jednostavnim i bezvremenskim komadima. Kod ovog stila nije bitno biti trendy već originalan i svoj, pa svoju garderobu bazirajte na crno-bijelim kombinacijama, neutralnim sivim i bež tonovima, trapericama koje vam fenomenalno stoje, klasičnoj bijeloj košulji i unikatnim vintage komadima. Cipele ili neka budu vrtoglavo visoke ili nabavite muški model koji je trenutno mega popularan.

Što još sve trebate imati u svom ormaru ako želite izgledati poput Parižanke pogledajte u našoj galeriji!

Ana Bacinger   

Objavljeno: 26.11.2009. u 20:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p