TRENDOVI

Stylish modeli cipela koje ćete nositi cijelo ljeto!

Domaći brend s posebnom i drugačijom pričom!

Moramo priznati da je domaća dizajnerska scena itekako bogata kreativnim pojedincima koji nas iznova osvoje zanimljivim i drugačijim dizajnom. Ovog puta u fokusu je Nataša Ornella Herak koja stoji iza brenda cipela Z_Code_Z. Na svojim početcima, Nataša je bila dio tima brenda Mirakul koji se bavio dizajniranjem modnih dodataka, a potom je svoju karijeru nastavila u Kini i to dizajnirajući upravo cipele koje su nas osvojile svojim dizajnom, ali i nešto drugačijom pozadinskom pričom.

Z_Code_Z je brend cipela koji na prvi pogled zaokuplja pažnju zanimljivim dizajnom, ali i činjenicom da je riječ o veganskom brendu. To znači da ovakav način kreiranja, ali i konzumiranja mode uvelike odgovara održivom načinu razmišljanja i življenja što je smjer u kojem svakako želimo ići. Modna održivost je unazad nekoliko godina goruće pitanje koje otvara brojne polemike i razmišljanja, no ono u čemu se svi slažemo svakako jest zaključak da se što više treba prakticirati.

Z_Code_Z u svojoj ponudi ima odlične modele za koje bez imalo razmišljanja možemo reći da su posebni, stylish i chic. Budući da su pred nama ljetni mjeseci, model kojeg se ne možemo zasititi definitivno dolazi s remenčićima i sličnim detaljima koji svaku odjevnu kombinaciji čini drugačijom. U aktualnoj ponudi nalaze se i ovosezonski must have modeli, a to su oni pravokutnog oblika. Pravokutne sandale podijelile su brojne stavove, no bez obzira na to riječ je o zanimljivom modelu koji je kao stvoren za sve one koji stylingu vole podariti nešto drugačiju modnu priču te bez imalo razmišljanja privlačiti sve poglede. Budući da je baš uvijek pravo vrijeme za nabavu novih cipela, sigurni smo da će vas ovaj brend na to i potaknuti, a dobra vijest je što asortiman možete pronaći na popularnom Asosu!

Objavljeno: 11.07.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p