TRENDOVI

Prekrasni muški sakoi koje želimo u svom ormaru

Modni komad idealan za prijelazno razdoblje!

Za proljeće slobodno možemo reći kako nam vrlo često zna pokazati svoje prevrtljivo lice, pa tako nerijetko tople i sunčane dane prekinu neprekidni pljuskovi i obratno. Tako je neophodno u svom ormaru imati i prikladnu odjeću, koja će uspješno udovoljiti zahtjevima ovog promjenjivog razdoblja, a ponekad je dovoljno i zaviriti na drugu polovicu ormara...

Kada bismo morali izabrati jedan modni komad koji apsolutno dominira streetstylom već nekoliko sezona, onda bi to definitivno bio sako. Tako smo sigurni da u svojoj kolekciji imate barem jedan komad ove vječne klasike, a ništa drugačije nije niti kada zavirimo na mušku stranu ormara. Niti jedan muški ormar ne može biti potpun bez sakoa, koji je već odavno iskoračio iz granice formalnosti te ga kao takvog obožavamo vidjeti u dnevnim varijantama, a koje pak savršeno upotpunjuje. Karirani sakoi ili oni pak nešto jednostavnijeg uzorka sigurno će pronaći svoje mjesto u našim svakodnevnim outfitima, pogotovo ako je riječ o muškim modelima, koji iz sezone u sezonu izgledaju apsolutno neodoljivo.

Oversized kombinacije must have su već nekoliko sezona, a upravo takav sako možete nositi i kao kakvu večernju haljinu, koju ćete upotpuniti potpeticama ili s nešto glamuroznijim detaljima, poput torbice ili nakita. Također muški sako možete upotpuniti i s remenom oko struka, čime ćete naglasiti svoj struk i ženstvenost. Izbora je zaista mnogo, a u nastavku smo izdvojili svoje favorite koji će sigurno osvojiti muškarce, ali i žene!

Zara (300 kn)

S.Oliver (920 kn,1400 kn)

Varteks (840 kn)

Zara (500 kn), (500 kn)

Varteks (840 kn)

Zara (600 kn), (600 kn)

United Colors of Benetton (1200 kn)

Foto: Instagram, Zara, United Colors of Benetton, Varteks, S.Oliver
Objavljeno: 13.04.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p