MODNI DODACI

Prelijepa Helena

Novi luksuzni sat kuće Freywille

Novi Freywille sat Helena  spoj je vrhunskog satnog mehanizma i raskošnog bečkog  nakita koji zavodi ženstvenim šarmom i umjetničkim duhom. Prelijepa luneta od savršenog umjetnički oslikanog emajla okružuje čelično kućište sata unutar kojeg je smješten klasični brojčanik od svjetlucavog sedefa.

Oblikujući  siluetu divnog cvijeta u cvatu, ovo malo umjetničko djelo  zrači osobnošću i individualnošću omogućujući da se poigrate kombiniranjem dizajna svoje najdraže Freywille kolekcije s različitim upečatljivim bojama kožnog remena.

Ime ovog sata inspirirano je legendom iz antičke Grčke o divnoj Heleni, najljepšoj ženi tog doba. Slavi žensku ljepotu te simbolizira čistoću i gracioznost. Jedinstvenim oblikom i dizajnom donosi  potreban dašak elegancije baš svakoj odjevnoj kombinaciji .

FREYWILLE čini tim strastvenih umjetnika, dizajnera, zlatara i stručnjaka finog emajliranja. Filozofija kompanije je prisutna u umjetničkim dostignućima, jedinstvenom dizajnu, blistavim bojama i ekskluzivnoj kvaliteti.

Najviši standardi dizajna i proizvodnje zajamčeni su kroz limitiranu produkciju koja se odvija u izvornom ateljeu smještenom u samom centru Beča na adresi gdje je kompanija i osnovana 1951. godine. FREYWILLE stavlja u središte pozornosti kreativni rad. Svaka kolekcija se temelji na idejama europske i humanističke filozofije koje su u osnovi duhovne i emocionalne. FREYWILLE je prisutan u 35 zemalja na četiri kontinenta.

 

Photo: PR

 

Objavljeno: 31.10.2013. u 11:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p