TRENDOVI

Preslatki jesenski modni komadi za najmlađe!

Za šarmantnu i što ugodniju jesen!

Povratak s godišnjeg odmora uvijek nam teško pada, pogotovo kada vidimo koliko je obaveza pred nama. Ono što nam olakšava u pripremi za nadolazeći period te povratak u svakodnevnu rutinu jest reorganizacija ormara, pri čemu ne smijemo zaboraviti i na police onih najmlađih!

Jesen samo što nije pokucala na vrata našeg ormara, a s njom i hladniji, kraći dani. Ono što možemo primijetiti jest da su se pojedini modni trendovi već iskristalizirali, što se može primijetiti po novoj kolekciji brenda S.Oliver, pa tako moda za tinejdžerice ove sezone diktira ljubičaste nijanse, ali i neizostavne plave te sve nijanse zelene, uz vrlo popularan vojnički print s kojim svaki outfit izgleda mrvicu bolje! Ovaj uzorak posebno volimo vidjeti na toplim jesenskim jaknama, a nadolaze mjesece nećemo moći zamisliti bez kape, šala i rukavica, čije su razigrane boje prava preslika jeseni! Kada je muška moda u pitanju, i dalje su omiljene majice u zelenim i plavim nijansama sa zanimljivim printom, od kojih se ističu motivi brzih automobila, junaka popularnog crtića Psići u ophodnji ili tekstualnih poruka, a koje sjajno izgledaju u kombinaciji s pamučnim trenirkama ili trapericama.


Djevojčice će ove sezone ostati vjerne ružičastoj i ljubičastoj boji, kao i motivima konjića, dok će debele jakne i kaputi biti sjajan odgovor na hladne jesenske dane koji su pred nama. Za one najmlađe tu su modni komadi s uzorcima leptirića, cvijeća, zrakoplova, a za nešto posebnije prigode u novoj kolekciji S.Oliver možete pronaći i košulje kao i neodoljive haljinice! Sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe!

Foto: PR
Objavljeno: 16.09.2020. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p