TRENDOVI

Pret-a-city: Fashion Week Zagreb

Što je modna ekipa nosila na FWZ?
Iza nas je još jedna modna manifestacija koju je pohodio velik broj zaljubljenika u modu. Ovo im je bila idealna prilika da pokažu svoje najbolje odjevne kombinacije jer je Fashion Week Zagreb ugostio jednog od najpoznatijih blogera današnjice Yvana Rodica koji je tri dana šetao Zagrebom i snimao zanimljive stylinge. Nakon šetnje gradom i fotkanja kombinacija u centru Zagreba, Yvan je neke od najneobičnijih stylinga snimio upravo na Fashion Weeku Zagreb.Koje kombinacije su privukle najviše Yvanove pažnje? One neobične i pomaknute, ali i one tipično "trendovske" koje su pokazatelj da Hrvatice dobro prate modne trendove i da među prvima nabavljaju kreacije koje su tek stigle na vješalice i police naših poznatih high street dućana.

Naš Jure je pokušao snimiti različite profile ljudi kako bi vam dočarao stil modne ekipe, a izdvojene odjevne kombinacije definitivno su pokazatelj da imamo maštovite individualce koji se ne boje pomaknutih stylinga.

Na Fashion Weeku Zagreb vrijedilo je dobro poznato pravilo koje su Hrvati konačno usvojili - ležerne kombinacije upotpunjene upečatljivim modnim dodacima su savršene za dolazak na reviju. Svečane haljine i elegantne kreacije ekipa je ovog puta odlučila ostaviti kod kuće te su nam na završenoj manifestaciji pokazali kako se casual komadi mogu isfurati na večernji način.

Za nekoliko dana nam počinje regionalni sajam mode Perwoll ZONA 45 na kojem ćemo sasvim sigurno uhvatiti odlične "street style" kombinacije posjetitelja i izlagača pa vam već za tjedan dana donosimo novi Pret-a-city report pun originalnih stylinga!

 

Ana Bacinger
photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 13.05.2013. u 10:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p