TRENDOVI

Pret-a-city: Milano Fashion Week

Šarene kombinacije obožavatelja mode!
Još samo danas svjetske trendseterice imaju vremena da na ulicama prekrasnog Milana pokažu svoje maštovite odjevne kombinacije. Naime već sutra modna krema leti u Paris, grad koji je ujedno posljednja modna destinacija ove sezone. Milano Fashion Week je mnoge fashionistice uhvatio nespremne jer je u ovoj modnoj metropoli pao snijeg, no velika većina njih se ipak snašla i uprkos groznim zimskim uvjetima street style fotografima je pokazala svoje najbolje modne kombinacije.
U Milanu su se nalazile brojne poznate blogerice koje se i dalje drže glavnog trenda među blogerima - spajanja nespojivog, spajanja više različitih printeva u jednu kombinaciju i kombiniranja otkačenih dizajnerskih kreacija.

Kaputi su dominirali ulicama Milana pa su brojni "street style" modeli odlučili pokazati najmaštovitije modele kaputa u dizajnerskim kolekcijama. Tako je pažnja usmjerena na jarke boje, zanimljive uzorke, na kombinaciju krzna i tvida, mekani brokat i na savršene krojeve zbog kojih i najjednostavnije traperice i košulja izgledaju genijalno.

Već sutra velika većina trendseterica s ovih fotografija leti za Paris i nastavlja oduševljavati svojim neobičnim odjevnim kombinacijama koje iščekujemo s velikim nestrpljenjem!Ana Bacinger
photo: harper's bazaar, fashionologie

 

Objavljeno: 25.02.2013. u 18:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p