MODNI DODACI

Pristupačnije izdanje Celine Trapeze torbe

Pogledajte Zarinu interpretaciju popularnog modela
-->

Iako se Chanelova preklopna torbica '2.55' i Hermesove uzdanice 'Birkin' i 'Kelly' još uvijek smatraju najlegendarnijim torbama na svijetu, jedna relativno nova pridošlica u svijet dizajnerskih torbi mogla bi im pomrsiti status.

O njoj smo već napisali brojne retke, no Celine Trapeze torba i dalje je na listi želja većine trendseterica diljem svijeta. Slijedeći primjer svog francuskog konkurenta Hermesa, modna kuća Celine učinila je potražnju za ovom torbom još većom, kreirajući famozne liste čekanja koje su stvorile dodatni 'hype', rezultirajući brojnim nestrpljivim damama koje jedva čekaju uzeti ovu torbu u svoje ruke.

Prema pisanju modnih insajdera, čim Trapeze torba sjedne na police Celine butika, s istih plane u samo nekoliko sati, a nakon što se zalihe iscrpe, na novu se pošiljku čeka otprilike dva mjeseca, tijekom kojih  se sve zainteresirane dame mogu predbilježiti za kupnju.

Zara - 499 kuna

Tajna uspjeha ove torbe djelomično leži u jedinstvenom dizajnu, koji se odmaknuo od tradicije i zadanih okvira, a djelomično u poslovnoj strategiji kuće Celine, koja je svoju novu 'it' torbu najprije podijelila celebrityjima, a zatim ju učinila gotovo nemogućom za nabaviti u svakodnevnom životu.

Zara - 1.299 kuna

Ovaj luksuzni i profinjeni asesoar obilježen je jednostavnim i modernim dizajnom, koji dobiva na posebnosti kombiniranjem različitih boja, tekstura i printeva. Ako ste oduvijek htjeli nabaviti ovu torbu, no 3.750 dolara je ipak bio preveliki zalogaj za vaš džep, dobra je vijest da se Zara, kao jedan od lidera high street mode, inspirirala spomenutom estetikom i lansirala nekoliko vlastitih verzija torbe u obliku trapeza.

Zara - 1.199 kuna

Za njih će vam trebati ipak nešto manji budžet, jer se cijena ovih high street poslastica kreće između 499 i 1.299 kuna.

 

H.B.

Photo: Celine, Zara

 

-->--> -->
Objavljeno: 19.11.2013. u 11:12
Tagovi: Celine, Zara, torba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p