TRENDOVI

Probajte odabrati samo jedne!

Odabrali smo za vas 5 modela sunčanih naočala koji su u trendu ovog proljeća. Koji model ćete odabrati za sebe?

Sunčane naočale su trend u koji se isplati uložiti novac. Naravno, uvijek možete posegnuti za plastičnim kopijama, ali ako želite odabrati jedne poštene koje ćete moći dugo nositi i biti sigurni kako vam neće pokvariti vid, nećete uspjeti proći jeftinije od tisuću kuna.

 Međutim, postoji jedan problem. Koji model odabrati? Trebate biti sigurni da ćete s modelom sunčanih naočala biti zadovoljni duže vrijeme, da pristaju na ono što nosite, odgovaraju vašem stilu, obliku lica i da su uz sve to, naravno, posebne. A to nije lako.

Ove sezone sunčane naočale možemo podijeliti na nekoliko trendi modela: okrugle, mačkaste. avijatičarske, retro velike i popularne Wayfarers. Kad govorimo o okruglim modelima ne možemo ne spomenuti Chanelke i Lennonice. Ta dva modela najomiljeniji su model ovog proljeća. Mačkaste naočale su također najavile svoj veliki povratak. Već su viđene na Nicole Richie, a mnogi dizajneri poput Toma Forda i Proenze Schouler predstavili su svoje mačkaste modele.

'Pilotke' su zasigurno jedne od najpoznatijih modela sunčanih naočala. Međutim, te sunčane naočale su promjenile oblik iz klasičnih 'pilotki' u novi izgled. Ako ste se odlučili za ovaj stil, ove sezone odaberite one ravnoga oblika kakve možete vidjeti u našoj galeriji.

 Za kraj moramo spomenuti dva modela sunčanih naočala koji su u trendu već nekoliko sezona i još uvijek nam nisu dosadili. Radi se o poznatim Ray Ban Wayfarericama koje možete odabrati u svim bojama i jako velikim retro modelima poput Pradinih leptira.

U kojim od ovih sunčanih naočala možete zamisliti sebe? U našoj galeriji možete vidjeti spomenute modele, te tako lakše donijeti odluku. Ako ne uspijete odabrati samo jedne, nema druge nego uzeti ih sve!

 

Tina Bačić

Objavljeno: 14.04.2009. u 23:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p