MODNI DODACI

Proljeće u znaku resica

Ovo su najljepši komadi ukrašeni resicama
resice
 
Jedan pogled na vješalice dizajnerskih i high street dućana dovoljan je da shvatite kako će proljetna sezona proći u znaku resica. Bilo da ih nosite na svojoj najdražoj torbi od brušene kože ili na jakni, resice su ovog proljeća detalj koji dominira. Mi ih ipak najviše volimo na romantičnim kimono ogrtačima koji su među trendovima prisutni unazad nekoliko toplih sezona, no ovog proljeća doživjeli su svoj vrhunac. Možete ih pronaći u ponudi gotovo svih dućana, a dolaze u različitim bojama, dezenima i materijalima. Zara u svojoj velikoj ponudi nudi modele od mekane kože i od baršuna, a Mango je izbacio savršene svilene modele cvjetnog printa.

Uz kimona veliki proljetni hit su i rezani topovi bez rukava s kojih vise resice, a na policama dominiraju i bucket modeli torbi ukrašeni resama.

Resice ne moraju nužno asocirati na boho stil ili retro razdoblje ako ih kombinirate uz klasiku ili neku ženstvenu kombinaciju, no načelno su namijenjeni prvenstveno djevojkama i ženama koje su jedva dočekale povratak sedamdesetih godina i boho stil po kojem su poznate Sienna Miller, Nicole Richie i legendarna Kate Moss.
Objavljeno: 10.04.2015. u 09:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p