TRENDOVI

Proljetni trend koji jedva čekamo

Metalik je karta na koju igraju dizajneri

Secirajući proljetne kolekcije koje su nam dizajneri prezentirali za sezonu koja tek dolazi, postoje neki koji posebno upadaju u oči. Neke smo vam već predstavili, a na red je došao jedan koji posebno volimo - metalik. Komadi u srebrnoj, zlatnoj, brončanoj ili nijansi ružičastog zlata nose se doista svakako - samo kao efektan naglasak ili od glave do pete, izbor je na vama.

Marc Jacobs

Od sjajnih komada više ne zaziremo ni u dnevnim kombinacijama, a vjetar u leđa dali su nam upravo dizajneri koji su ove materijale za narednu sezonu stilizirali s onim ležernim, poput pamuka. Već su pre-fall kolekcije dale naslutiti spomenuti trend, a upravo smo se na njih odlučili referirati i priuštiti vam dobro dozu inspiracije. Poželite li umjereno eksperimentirati metalik komadima, predlažemo suptilne sjajne akcente, kao što je to prikazao Phillip Lim. Za one hrabre kao inspiracija će poslužiti DKNY, u čijoj smo kolekciji vidjeli odlične stylinge u kojima zlatna i srebrna boja vladaju uparene sa sportskim komadima. Ne preferirate li suptilnost, tu su i odlični Acne te Gucci, koji su također obukli svoje modele u sjajno od glave do pete.

Ne moramo ni spominjati kako će ovaj trend u večernjim varijantama obarati s nogu, stoga se ne libite nabaviti suknju zlatne nijanse i zasjati u svakom pogledu.

DKNY

3.1 Phillip Lim

Michael Kors / Barbara Bui

Marc Jacobs

Gucci

Roland Mouret

 

Matea Martek

photos: marc jacobs, roland mouret, gucci, michael kors, barbara bui, phillip lim, dkny

 

Objavljeno: 25.02.2014. u 19:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p