TRENDOVI

Proljetni trendovi s Dove FASHION.HR-a

Što predlažu dizajneri za iduću toplu sezonu?

Prošlo je nekoliko dana od završetka vodećeg modnog događanja u Hrvatskoj - Dove FASHION.HR-a. Nakon što smo dobro proučili sve kolekcije u backstage-u, na pisti i na fotografijama odlučili smo napraviti mali rezime i izdvojili smo najzanimljivije proljetne trendove hrvatskih dizajnera.

CRNO-BIJELO

Jedan od vodećih trendova za iduću toplu sezonu je kombinacija crno-bijelog koja vam garantira dozu elegancije i sofisticiranosti. Crno-bijeli spoj predlažu vam LINK by Ogi i Zoran, odlični Clash of 9 i Aleksandar Žarevac.

PRINT

Print obožavamo pa nas je jako razveselio na pistama Dove FASHION.HR-a. Gotovo da nema trendseterice koja se nije zaljubila u prekrasne haljine koje su pratile genijalne torbe HERA by Robert Sever ili u fantastične print komade s potpisom Ana Marie Ricov. Martina Felja je svojom cruise kolekcijom na Bolu razveselila mnoge printom leptira pa ga je nastavila koristiti i u kolekciji za proljeće 2012.

ROMANTIČNA BIJELA

Bijelu boju volimo u toplim mjesecima jer savršeno funkcionira uz jarke boje i neutralne nijanse. Savršena je u svim oblicima i kod svih dizajnera pa su je u svojim kolekcijama koristili gotovo svi. Ivica Skoko predlaže koktel haljine u bijeloj boji, Morana Krklec izbacila je zgodne modele koji su podjednako nosivi za svečana i ležerna druženja, Clash of 9 bijela boja nosiva je uz sve, a haljine Aleksandre Dojčinović su stvorene za proljetne koktel zabave.

VJEČNA CRNA

Iako većina trendseterica izbjegava crnu boju u toplim mjesecima, bez nje je nemoguće jer ima onih dama koje se najudobnije osjećaju u crnim komadima. To jako dobro znaju naši dizajneri pa su gotovo svi u svoje kolekcije uvrstili nekoliko crnih komada koji su vječni klasici.

JARKO PLAVA

Kraljica plava najavljena je u kolekcijama Aleksandra Žarevca, a voli je i Marina Design u kombinaciji s vječno modernom sivom bojom. Ova boja izgleda odlično na preplanuli ten pa nas nimalo ne iznenađuje da su je naši dizajneri najavili kao hit boju tople sezone!

PEPLUM

Dečki iz eNVy rooma i Aleksandar Žarevac i iduću toplu sezonu vide s peplum detaljima. Zaljubili smo se u genijalne crne hlače eNVy rooma koje dolaze u kombinaciji s prugastom majicom kao i u vječno modernu crno-bijelu haljinu mladog Žarevca.

PALAZZO HLAČE

Marina Design na pistu je vratila palazzo hlače koje su savršene za tople mjesece. S nevjerojatno širokim nogavicama ove palazzo hlače izgledaju poput maxi suknji i uvjereni smo da će biti veliki hit među trendsetericama koje vole sofisticiran dizajn i zanimljive modele.

Ana Bacinger

photo: fashion.hr

Objavljeno: 17.10.2012. u 11:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p