TRENDOVI

Pronađite savršene traperice

Koji model nose poznate dame?

Svaka žena najviše problema ima sa pronalaženjem savršenih traperica. Tamni traper, isprane, ravni kroj, na mrkvu ili na zvono? Kako se odlučiti i biti siguran koji nam model najbolje pristaje? Svaka građa iziskuje drugačiji model, a poznate dame su nam poslužile kao modeli da vam pokažemo koji model vam najviše odgovara.

 

AKO STE NISKI

Eva Longoria Parker savršen je primjer žene niske građe, a njima se savjetuju traperice ravnog ili lagano zvonastog kroja. Ako ste osim što ste niski i jako sitni, tada si možete dozvoliti isprani traper, ali i popularne skinny jeans traperice. Kad kombinirate odjeću, neka vaše traperice budu u prvom planu, a kako biste produljili svoje noge obavezno od obuće birajte cipele na petu.


AKO IMATE OBLINE

Stražnjica je jedan od najboljih ženskih aduta, a to vam dokazuju Beyonce, J.Lo i Shakira koje su itekako ponosne na svoje atribute i to ne skrivaju. Glavni savjet za žene sa oblim stražnjicama je da izbjegavaju svijetle nijanse trapera te da kupuju traperice koje u sebi sadrže elastin. Mrkva kroj nije poželjan, ali uz dobre potpetice i styling može odlično izgledati. Mali savjet: kupujte traperice s velikim džepovima na stražnjoj strani hlača jer će mali džepovi vizualno povećati vašu guzu.

AKO STE DJEČAČKE GRAĐE

Ashley Olsen, Kirsten Dunst, Sienna Miller savršeni su primjeri mršavica bez oblina pa ih možemo svrstati u kategoriju dječačke građe. Savjetuje se da birate ravni kroj traperica, a možete se odlučiti i za muški kroj koji obavezno kombinirajte sa ultra ženstvenim komadima. Skinny jeans je također dobrodošao, ali u kombinaciji sa majicama i košuljama uguranim u njih kako biste postigli lažne obline.

AKO STE JAČE GRAĐE

Najbitnije je odabrati prave nogavice koje moraju biti ravnog kroja ili ići u lagani trapez. Traperice neka obavezno budu tamnih nijansi, neka u sebi sadrže barem malo elastina i neka vam dobro sjednu na guzu. Izbjegavajte bilo kakve aplikacije, uzorke i nepotrebne sitnice na trapericama jer oni vizualno proširuju.

AKO IMATE KRATAK STRUK

Za kratak struk je najbitnije da pronađete traperice koje sjednu nisko na bokove jer će vam one vizualno produžiti struk. Trikovi koji pomažu su modni dodaci - remenje je glavni adut! Vama se također savjetuju skinny traperice, a za ležerna izdanja muški krojevi koji sjednu nisko na bokove.

AKO IMATE KRATKE NOGE

Kao i kod drugih kategorija savjet su traperice ravnog kroja, ili one koje idu lagano u trapez. Izbjegavajte prevelike hlače i baggy modele. Savjeti kod stylinga su igranje sa gornjim dijelovima, konkretno pokušajte ugurati majice i košulje u hlače, pokušajte sa visokim strukom i obavezno nosite kratke jaknice.

Ana Bacinger


Objavljeno: 29.04.2010. u 13:04
Tagovi: Traperice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p