MODNI DODACI

Pronađite svoj idealni par naočala

...u aktualnoj Vogue Eyewear kolekciji
-->

Ono što suvremene žene privlači modi su mogućnost igre s vlastitim stilom i otkrivanje novih trendova. Zato Vogue Eyewear svoje kolekcije dioptrijskih i sunčanih naočala posvećuje dinamičnim, radoznalim i odvažnim ženama koje su u stalnoj potrazi za modnim izričajem koji će na najbolji mogući način izraziti njihovu osobnost. Takve samouvjerene žene spremno prihvaćaju promjene isprobavajući nove i originalne modele te biraju Vogue Eyewear jer žele elegantno i živopisno pratiti duh svog vremena. One su upoznate s najnovijim trendovima te cijene luksuzne i elegantne detalje koji oduvijek krase Vogueove modele naočala.

STYLE BLOOMS

VO 2846SB

Mekane linije, nježne boje, jastučaste teksture i retro inspiracije glavne su značajke ovih sunčanih naočala od injektirane plastike koje na najbolji mogući način utjelovljuju duh ove kolekcije i stil markeVogue Eyewear. Zaobljene i meke linije kao podsjetnik na neka prošla vremena savršeno se nadopunjuju svježom, nježnom i profinjenom živošću linije Style Blooms koja, donoseći skupocjene detalje poput cvijeta na ručkicama, izravno izlazi ususret ukusu mlađih žena u savršenom skladu s procvalom prirodom koja susreće profinjeni i urbani gradski stil.

VO 2836B

Klasičan i profinjen, ovaj okvir odražava svevremenski stil i procvat prirode. Prepoznatljiv po mekanim i ženstvenim linijama, ovaj dioptrijski model savršen je za mlađe sofisticirane žene, koje paze na najrafiniranije detalje. Jer upravo su detalji ono što ove naočale čini idealnima za žene kojima je namijenjena kolekcija Style Blooms-retro profil acetatnog prednjeg dijela obogaćen je dubinskim sjajem mliječnih nijansi nadahnutih prirodom kao i svježim skupocjenim detaljem cvijeta na ručkicama kod zgloba.

IN VOGUE

VO 2845S

Osmišljene za mlade žene koje uživaju isprobavajući modne novitete, detalje i boje, ove sunčane naočale od najlonskih vlakana odlikuju se originalnim i suvremenim linijama koje ujedinjuju eleganciju izrade s ukusom za najnovije modne trendove. Nepravilan, blago leptirast profil te nijanse Liquid Light, koje se poigravaju s jedinstvenom mat završnom doradom, donose dašak iznimno moderne jedinstvenosti modnih linija ovog modela. Sofisticiran dizajn, dostupan u jarkim bojama koje dodatno naglašavaju trendovski profil, u kombinaciji s izuzetno modernom izradom čine ovaj model obaveznim modnim dodatkom.

VO 2844S

Zaigran stil i trendovske linije glavna su obilježja ovog sunčanog modela osmišljenog za mlađe žene u stalnoj potrazi za novim trendovima koje mogu isprobati. Mekan mačkasti profil i zaigrane linije leptirastih detalja u gornjim kutovimadonose poseban dašak neočekivane originalnosti i lakoće, kao i savršeno pristajanje. Dojam zaokružuju metalizirani efekt te konceptLiquid Light, koji ih čini jedinstvenima i elegantnima. Dostupneu širokoj paleti jarkih modernih boja, ove su naočale idealne za sve one koje uvijek žele biti «ukorak s modom».

VO 2837

Acetatni dioptrijski model naglašenih modernih četvrtastih sofisticiranih linija izrađen od iznimno kvalitetnih materijala savršen je za mladu ženu koja prati trendove i želi naočale prikladne sa svakodnevicu koje istodobno imaju naglašenu osobnost. Osmišljen za modernu ženu svestranog stila ovaj okvir ima prednji dio debelog odvažnog profila koji ostavlja snažan dinamičan i rafiniran dojam, kakav i zahtijeva žena koja traži trendovske modne dodatke zaigranog karaktera.

VO 2835

Originalan i glamurozan, ovaj acetatni dioptrijski model donosi lagane i ženstvene linije, savršene za žene u konstantnoj potrazi za najnovijim modnim dodacima. Kod ovih naočala upravo će detalji savršeno nadopunitiukus i stil suvremene žene. Lagane linije i savršeno pristajanje acetatnog prednjeg dijela s mačkastim profilom podignute su na još višu razinu sofisticiranom skupocjenom završnom mat doradom koja ovom modelu, mladenačkog i suvremenog dizajna, daje klasičnu, zaigranu, trendovsku i modnu notu kolekcije In Vogue.

CASUAL CHIC

VO 2819S

Suvremena svakodnevna elegancija sastavni je dio stila življenja koji utjelovljuje Vogue Eyewear. Na temelju takvog koncepta kreiran je elegantan i ležeran sunčani model obogaćen blago leptirastim profilom i ukrasnom metalik-kapljicom smještenom uz sam zglob ručkica. Naočale su izrađene od najlonskih vlakana koja pružaju izuzetnu lakoću, pristajanje i snagu za suptilan ali elegantan dojam. Osmišljene za elegantne i romantične žene koje traže ženstvene i sofisticirane svakodnevne modne dodatke, te vole dodati dašak originalne elegancije u svoj modni izričaj, ove sunčane naočale izrađene su od vrhunskih materijala a krasi ih i jedinstven dizajn.

VO 2841

Ovaj acetatni dioptrijski model osmišljen je za mladu, dinamičnu i modno osviještenu ženu koja brine o stilu i kvaliteti modnih dodataka. Njegov mačkasti oblik donosi dašak nepogrešivog suvremenog glamuroznog stila. Acetatni prednji dio dodatno je obogaćen sjajnom elegantnom metalnom kapljicom smještenom uz sam zglob, za neočekivan ali nježan svjetlosni efekt što ovaj okvir čini idealnim odabirom za moderan i dinamičan modni izričaj.

 

photo: Vogue

 

-->-->-->-->
Objavljeno: 12.02.2014. u 16:43

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p