TRENDOVI

Pronašli smo najljepše balerinke s kojima će svaki outfit biti još bolji!

Model kojeg ne možemo prestati gledati!

Balerinke su model cipela o kojem su razvijene nebrojene polemike. Tako ih neki smatraju poprilično neatraktivnim modelima, dok drugi jedva čekamo uskočiti u kombinacije gdje upravo balerinke vode glavnu riječ. Mi moramo priznati da balerinke obožavamo, a razlog zašto je to tako krije se u njihovoj nježnosti i ženstvenosti, ali i raznim mogućnostima kombiniranja.

Ovog puta za oko su nam zapele balerinke brenda Sleeper, a riječ je o Mille-Feuille modelu. Naime, ovaj model specifičan je po tome što neodoljivo asocira na prave baletne papučice, a ukrašen je romantičnim mašnama koje su tako posebne. Također, mašne su načinjene od prave svile, a same cipele od 95% biorazgradivog materijala, stoga osim lijepog izgleda, ovo je model koji dolazi s održivom filozofijom koju itekako podržavamo.

Što se tiče kombiniranja, mogućnosti je doista mali milijun, no ako moramo izdvojili samo nekoliko, predlažemo da ove divne balerinke kombinirate s najdražim haljinama koje ćete upotpuniti traper jaknom ili balonerom, a naravno nisu isključene niti varijante sa suknjama i bluzama, odnosno tanjim džemperima. Isto tako, volite li više nositi hlače i traperice, ovaj model balerinki cijelom outfitu podarit će jednu posebnu modnu notu koja sigurno neće proći nezapaženo pa naginjete li ka nešto drugačijem looku, riječ je o modelu s čijom kupnjom nema greške.

Sve detalje možete saznati na sljedećem linku!

290.00 $

Foto: Instagram, Sleeper
Objavljeno: 15.09.2021. u 08:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p