TRENDOVI

Pronašli smo najljepše narukvice koje ćete odmah poželjeti nositi!

Posebne i drugačije, a tako stylish!

Ima nešto u tome da su upravo detalji ti koji čine najveću razliku, a to nam potvrđuje i činjenica da i najobičnija kombinacija uz pomoć ključnih dodataka može postati drugačija modna priča koja prije svega komunicira našu osobnost i karakter. Tako se primjerice narukvice nameću kao sjajan odabir kada govorimo o statement detaljima, no ovog puta za oko su nam zapele narukvice koje doskaču svojim minimalističinim, no posebnim i značajnim dizajnom!

Moramo priznati da nema ničeg boljeg od modnih detalja u kojima možemo pronaći sebe i suptilno naglasiti ono što volimo. Upravo zato za oko nam je zapeo brend Sailbrace čiju ponudu možete pronaći na web stranici WATCH-A-PORTER, a koji krije zanimljivu priču. Naime, brend je osnovan 2015. godine s ciljem dizajniranja kvalitetnog nakita koji će u punom smislu riječi predstavljati onoga tko ga nosi. To znači da ovaj brend ne robuje trendovima niti prolaznosti, već postavlja neke nove trendove čija vrijednost leži u simbolima koji reflektiraju nas same.

Sailbrace narukvice za žene i muškarce su tu kako bi nas iz dana u dan podsjećali na ono što volimo, potaknuli da pratimo svoju strast i kreiramo vlastiti vizualni identitet koji uvijek iznova izmami osmijeh na lice, a sve zbog svoje autentičnosti koja itekako odskače iz mase. “Teška vremena često vode do prekrasnih trenutaka u životu. Shvatio sam da mali podsjetnik na našem zapešću može promijeniti način na koji se gleda na svijet, pomoći nam kroz teška vremena i podsjetiti nas da smo jedinstveni, snažni i da možemo postići sve što poželimo”. - poručuje vlasnik brenda

Što se tiče samog dizajna narukvica, riječ je o vrlo minimalističkom pristupu koji ipak u pojedinim modelima koketira s nešto upečatljivijim odabirima. Tako nam se u ženskom asortimanu jako sviđaju decentne narukvice s tanjim lančićem koje dolaze u zlatno-bakrenim nijansama te su upotpunjene ključnim motivima, a kod ponude za muškarce nema greške s crnim modelima koji će se bez problema uklopiti u različite stilove odijevanja.


Isto tako, sama vizija brenda koja počiva na inspiraciji i motivaciji za kreiranjem nezaboravnih trenutaka, povezuje aktivnost i avanturizam te stoga ne čudi da su motivi poput sidra ili bicikla jedni od najpopularnijih, kao i romantična srca koja mogu predstavljati puno toga. Obožavatelji Sailbrace narukvica vole i gift setove, modele s violinskim ključem ili sportskim loptama, planine, fotografske leće, brodiće, valove i dr., stoga možemo zaključiti da će baš svatko s lakoćom pronaći motiv i dizajn za sebe te svakim pogledom na divan Sailbrace nakit podsjetiti se na svoju strast i motivaciju!

Sailbrace narukvice možete pronaći na WATCH-A-PORTER web stranici gdje je u tijeku i veliki summer sale ili na nekim od prodajnih mjesta, a u nastavku smo izdvojili i nekoliko najpopularnijih modela koji mogu biti vaši u nekoliko klikova!

Prodajna mjesta:

Endi centar (Zagreb i Split)
Cordis (Zagreb Arena)
Urar Živković (Osijek)
Zlatarne Radi (Virovitica)
Kate be love (Metković)
Zlatarna Beriša (Varaždin)
Zlatarna Albert (Rovinj)

Objavljeno: 28.07.2021. u 13:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p