TRENDOVI

Pronašli smo najlonke za koje mnogi tvrde da su čudotvorne!

Otkrijte najlonke koje smanjuju nakupljanje celulita i preveniraju nastanak proširenih vena!

Dolaskom nešto hladnijih mjeseci uvelike se mijenja sadržaj naše garderobe. Kaputi, baloneri i pletivo sastavni su dio jesenske garderobe, no unatoč niskim temperaturama s nekim modnim komadima se ne planiramo pozdraviti. Govorimo naravno o omiljenim haljinama i suknjama koje čine veliki dio naših svakodnevnih, kao i formalnih izdanja, a koje u danima pred nama kombiniramo s jednim posebnim detaljem - čarapama!

No, ovdje nije riječ o običnim čarapama čija je jedina funkcija zadržavanje topline dok uživamo u omiljenim outfitima, već imaju nešto drugačiju ulogu. VenoTrain  kompresivne čarape mnogi nazivaju i čarobnima, a razloga za to je zaista pregršt. Riječ je o medicinskim, kompresivnim čarapama koje utječu na smanjenje postojećeg celulita kao i na sprječavanje nastanka novog jer potiču rad krvotoka i izmjenu limfne tekućine, što pospješuje izbacivanje štetnih tvari iz organizma. 

Također, proširene vene boljka su modernog doba jer većinu svog dana provodimo neaktivno i sjedeći, no sjajna vijest je ta da VenoTrain kompresivne čarape znatno poboljšavaju aktivnosti vena, stoga će njihov proširen izgled postati stvar prošlosti. Ono što je također važno napomenuti jest to da pružaju i zdrav bodyshaping jer vizualno stvaraju dojam vitkog struka, ravnog trbuha te optički zatežu stražnjicu. Zvuči sjajno, zar ne?

Kompresivne čarape kao modni detalj nerijetko povlače sa sobom brojne predrasude, poput one da su neudobne i ružne, kao i to da su namijenjene isključivo starijoj populaciji. Dolaskom nešto modernijih i inovativnijih modela na tržište ova percepcija čarapa uvelike se promijenila, stoga su danas upravo one 'must have' baš svakog zimskog ormara. Bauerfeind već godinama primjenjuje moderne tehnologije i materijale koji osiguravaju vrlo visoku udobnost pri nošenju zbog visokog udjela mikrovlakana. Materijal Bauerfeind VenoTrain čarapa je lagan, tanak, elastičan i prozračan, stoga će se vrlo lako uklopiti u baš svaki vaš outfit. Također, u ponudi se nalazi i sedam atraktivnih nijansi u različitim uzorcima te smo sigurni da ćete ih vrlo lako prilagoditi vlastitom stilu.

Osim što ih je lako kombinirati sa svim predmetima iz ormara jer prianjaju poput druge kože, VenoTrain čarape stvaraju lagani masažni efekt koji također pruža brojne benefite. Nakon svega nekoliko nošenja nećete niti primijetiti da na sebi imate kompresivne čarape, pa su kao takve prikladne za svakodnevno korištenje.

Njihovu učinkovitost najbolje možete primijetiti kada svoj naporni radni dan završite bez osjećaja težine u nogama, stoga ne postoji razlog da se ove magične čarape ne pronađu i u vašoj kolekciji!

Foto: PR
Objavljeno: 06.10.2022. u 12:17
Tagovi: moda, najlonke

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p