TRENDOVI

Pronašli smo najpoželjniju torbicu sezone!

Model o kojem se ne prestaje pričati!

Jacquemus je dizajner koji je unazad nekoliko godina doslovno pokorio modni svijet, a najpoznatiji je po jednostavnim no krajnje efektnim torbicama. Tako moramo priznati da smo i dalje zaluđeni s baš svim modelima, ali ovog puta pobjedu odnosi Le Chiquito model kojeg krasi poseban i dinamičan detalj!

Jacquemus sve što predstavi preko noći učini ‘must have’ komadom pa nimalo ne čudi što je torbica koju je dizajner objavio na Instagram profilu brenda, napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama. Naime, riječ je o Le Chiquito moyen modelu koji dolazi u jesenskoj smeđoj nijansi, ali je upotpunjen s ‘teddy’ detaljima. Vjerujemo da nije potrebno dodatno napominjati kako je ovaj ionako popularan model u svega nekoliko sati postao još popularniji, a brojne trendsetterice ističu da je upravo ovo torbica koja će u nadolazećem periodu apsolutno dominirati.

Mi moramo priznati da nam se jako sviđa, a već ju možemo zamisliti u slojevitim jesenskim modnim pričama, ali i onim zimskim jer ovo je model koji podiže baš svaki outfit te ga čini drugačijim i privlačnim. Isto tako, iako je zasad fokus na smeđoj boji, torbicu je moguće nabaviti i u narančastoj varijanti, ali ne sumnjamo da će se ubrzo paleta boja proširiti i tako zadovoljiti baš svačije želje.

Torbicu možete naručiti putem sljedećeg linka!

Le Chiquito moyen (840 USD)


Foto: Instagram, Jacquemus
Objavljeno: 26.09.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p