TRENDOVI

Pronašli smo nešto povoljniju verziju omiljenih Chanel cipela!

Cipele koje želimo u svojoj kolekciji!

Bez obzira na to koliko je vaša kolekcija cipela bogata, uvijek ima mjesta za bar još jedan par. Iako volimo u svoje outfite uvrstiti cipele koje su pravi odraz posljednjih trendova, klasika je također nešto čemu ne možemo odoljeti. Kada govorimo o klasici, ne možemo, a da ne spomenemo elegantne slingback cipele koje savršeno spajaju prekrasan izgled i udobnost!

Kako bi neometeno ispunjavali svakodnevne obaveze, od velike je važnosti u kakvim cipelama koračamo. U posljednje vrijeme sve češće prednost pružamo upravo udobnosti, stoga ne iznenađuje da se i ovog proljeća nećemo skidati iz slingback modela. Slingback silueta istaknula se kao savršeni proljetni odabir, a koji se vrlo lako uklapa u baš sve prigode; od casual šetnje gradom, preko ispunjavanja poslovnih obaveza, pa sve do elegantnih prigoda u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje. Zasigurno najpoznatiji model ovih cipela dolazi iz poznate modne kuće Chanel. Ono po čemu je ovaj model prepoznat jest njegova bezvremenska elegancija i poznati Chanelov potpis u vidu minimalizma koji slavi ženstvenost.

Također, riječ je o modelu u kojeg se isplati uložiti baš svaka kuna jer ne robuje aktualnim trendovima te ćete ga sigurno rado nositi godinama, no zbog paprene cijene, mnogima je ovaj model jednostavno nedostižan. Sjajna vijest je ta da se u high street ponudi može pronaći povoljnija verzija ovog klasika, a riječ je o brendu Rubi Shoes by Cotton On čije cipele neodoljivo podsjećaju na popularne Chanel. Njihova cijena iznosi 270 kuna, a kupiti ih možete ovdje!

Rubi Shoes by Cotton On LUCIA LOW BLOCK HEEL

Foto: Instagram, Zalando
Objavljeno: 09.09.2022. u 15:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p