TRENDOVI

Pronašli smo pidžame u kojima jedva čekamo provesti božićno jutro

Vrijeme je za najslađe i najudobnije blagdansko izdanje

Jedan od nama najdražih blagdanskih trenutaka je provođenja božićnog jutra kod kuće u pidžami. Nikad se nećemo prestati veseliti toplini doma, ukusnom doručku prepunom slastica, darovima koje razmjenjujemo s najmilijima te osjećaju sreće i zahvalnosti. Kada naš dom sja u najboljem blagdanskom izdanju i dekoracijama, na nama je da i svoju odjeću prilagodimo tom ambijentu. Pretražili smo ponudu pidžama s božićnim detaljima koje će biti idealne za najslađe i najveselije jutro u godini ili kao odličan poklon ispod bora.

 U potrazi za božićnim pidžamama zavirili smo u ponudu omiljenih highstreet brendova-H&M, Reserved i Sinsay. Tradicionalno pronašli smo modele koji trenutno asociraju na blagdansko raspoloženje. Ništa ne govori „božićna pidžama“ više od flanel kariranog uzorka u kombinaciji crvene i zelene boje. A veliki plus je što su ovakvi modeli izrazito topli i udobni. Za jutra kada se želimo osjećati kao da Božić provodimo u luksuznim pariškim ili njujorškim hotelima, idealan odabir su svilene pidžame. Naši favoriti su naravno zelene i crvene boje.Iz bogatih ponuda izdvojili smo i zaigrane modele s preslatkim natpisima i simbolima poput gingermana, božićnih lizalica, Grincha koje bi svatko poželio kao dar ispod bora.

U galeriji se nazale naši omiljeni modeli iz ovogodišnje ponude, a ostatak potražite na online trgovinama spomenutih brendova.

H&M (20 €), (35 €)

H&M (30 €)

Reserved (200 kn), (230 kn)

Pull n Bear (230 kn), Sinsay (140 kn)

Sinsay (120 kn), (80kn)

Reserved (230 kn), (260 kn)

Foto: Instagram, Sinsay, H&M, Reserved
Objavljeno: 02.12.2022. u 12:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p