TRENDOVI

Pronašli smo povoljnu high street verziju najpopularnijih sandala sezone!

Model kojeg želimo odmah!

Svake nove ljetne sezone određeni modeli cipela standardno se nametnu kao neki od najtraženijih, a kada govorimo o sandalama, model ‘Devon’ talijanskog brenda The Attico ukrao je svu pažnju. Sigurni smo da znate o kojim sandalama, odnosno natikačama govorimo jer gotovo ne postoji fashionistica koja ih nema, ali naravno, cijena ovih dizajnerskih cipela nije nimalo pristupačna.

Srećom, uspjeli smo pronaći high street verziju ovih efektnih sandala i to u Bershki. Riječ je o vrlo sličnom modelu čija je jedina ‘mana’ nedostatak kolorita, tj. modeli dolaze samo u dvije boje, bijeloj i ružičastoj, no moramo priznati da nam je to sasvim dosta jer se radi o idealnim ljetnim odabirima koje je lako kombinirati. Što se tiče originalnog modela, ‘Devon’ natikače karakteristične su po zanimljivoj i pomalo edgy estetici te se ističu s debljom trapez petom te su kao takve idealne za modno eksperimentiranje i poigravanje različitim stilovima.

Isto tako, ove natikače, pa i high street verzija iz Bershke, jednako dobro pristaju kombinacijama koje uključuju elegantnije haljine, ali i nešto odvažnije odabire, kao i omiljene kratke hlačice i sl. Doista je riječ vrlo statement modelima, stoga želite li svoju kolekciju cipela upotpuniti stylish novitetom koji će sigurno privlačiti sve poglede, na sljedećem linku možete pronaći povoljnu Bershka verziju najpopularnijih sandala sezone!

200 kn

Foto: Instagram, Bershka
Objavljeno: 30.07.2021. u 11:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p