SELF

Pronašli smo prekrasne haljine za trudnice koje su vrlo stylish!

Lepršave haljine koje trebate imati u svom ormaru!

Kada govorimo o ženskoj odjeći, uvijek je naglasak na modnim trendovima koji nanovo izlaze, no ono što se često zanemaruje jest odjeća za trudnice. Za žene je trudnoća kao sama pojava već veliki izazov, osim raznih psiholoških promjena svaka žena se suočava s velikim fizičkim promjenama u smislu vlastitog tijela i ponekad je zaista teško pronaći odgovarajuću odjeću i obuću. Često se žene u tim situacijama znaju osjećati loše zbog nemogućnosti velikog izbora, osobito kada je riječ o svečanim prigodama, ali to se preslikava i na svakodnevicu jer ponekad je previše monotono svaki dan provoditi u sportskoj odjeći.

 

Modne kuće zadnje vrijeme osluškuju društvene promjene pa smo imali priliku vidjeti i plus size modele na modnim pistama, odjeću za plus size, osim toga pazi se na i političku korektnost i zastupljenost manekenki u svim rasama. Ali, kada govorimo o odjeći za trudnice možemo zaključiti kako nije riječ o velikom izboru. U povijesti dugo vremena nije ni postojala odjeća za trudnice, pa su se bile prisiljene skrivati, ako nemaju novca za skupi materijal. Tek, pedesetih godina se moda u tom smislu počela mijenjati. Svaka žena se voli dotjerati i ponekad osjećati glamurozno, a osobito u tom zahtjevnom stanju, pa nam se kao idealan odabir nameću oversized haljine.

Haljine su već dugi niz godina odjevni predmet koji  ne silazi s modnog trona. Oversized kroj je vrlo popularan i možemo ga kombinirati doslovno na sve. Kada govorimo o bojama, prevladavaju razni uzorci i jarke boje, no uvijek su dostupni i zagasitiji tonovi. Haljine su često obogaćene detaljima u vidu velikih volana, puf rukava i velikih kragni što daje razigraniji ton svakom outfitu. Za dnevni look predlažemo ih kombinirati na tenisice ili udobne 'chunky' čizme. Što se tiče večernjeg looka jako lijepo će se uklopiti s ravnim sandalama i nekim statement komadom nakita koji će kombinaciji dati glamuroznu notu.

Što god odabrali nećete pogriješiti, a u nastavku smo izdvojili najljepše haljine za trudnice iz aktualne ponude!

Zara (500 kn, 450 kn)

Zara (300 kn, 280 kn)

Roksanda (1, 795€ ), Saloni (720 €)

Mango (450 kn, 350 kn)

H&M (35 €, 35 €)

H&M (30 €, 35 €)

Ganni (245 €, 275 €)

Foto: Instagram, Zara, H&M, Mango, Matchafashion, Ganni
Objavljeno: 24.02.2022. u 12:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p