TRENDOVI

Pronašli smo stylish modne komade koje možete dijeliti s najboljom prijateljicom!

Odlična kolekcija s važnom porukom!

Pregršt obaveza i užurbani tempo života nerijetko su neki od razloga zbog kojih zaboravimo pažnju posvetiti najvažnijim aspektima u životu, a složit ćemo se kako su to – ljudi koji nas okružuju. Potaknuti time, ali i činjenicom da se nalazimo u ožujku, mjesecu tijekom kojeg slavimo Dan žena, odlučili smo vas pozvati da usporite i odvojite vrijeme za sebe i svoju najbolju prijateljicu, majku, sestru, kolegicu... i opustite uz najljepše rituale koji će svima izmamiti osmijeh na lice!

‘Žena je ženi vuk’
, uzrečica koju nažalost nije rijetkost čuti, a koja nas uvijek iznova potakne na razmišljanje je li to doista tako? Složit ćemo se da je praksa međuljudskih odnosa komplicirano područje, bilo da se radi o ljubavnoj vezi, prijateljstvu, poslovnom okruženju sl., no kada je riječ o ženama, međusobna podrška i osjećaj zajedništva su odlike koje bi trebale biti nit vodilja, pogotovo u svijetu kada je pojam žene i dalje krhak. U sklopu naše ‘All for You’ aktivacije koja naglasak stavlja na to da je najljepše ženske trenutke najslađe dijeliti upravo s najboljom prijateljicom, ideja nove Answear.LAB Sisterhood kampanje osvojila nas je na prvu!

Žensko zajedništvo je budućnost!

Answear.LAB, modni brend jedne od omiljenih online shopping platformi Answear, prepoznat je po poticajnim i aktivističkim porukama, a sve se ciljem jačanja žena. Naime, kao što smo spomenuli, Answear.LAB Sisterhood kampanja želi dokazati da ženska podrška nije mit, već moć kako bismo zajedničkim snagama i talentima pokrenule velike stvari. Sisterhood, odnosno sestrinstvo, predstavljeno je uz pomoć sjajnih odjevnih komada koji spajajući svijet mode, glazbe i umjetnosti, slavi i podiže žensko prijateljstvo i zajedništvo.

Odvažni modni komadi kao okosnica limitirane kolekcije!

Što se tiče same kolekcije, fokus je na ženstvenim, ali razigranim modnim komadima koji koketiraju sa zanimljivim dizajnerskim rješenjima. Tako biramo efektne blejzere, hlače, topove i sl., a veliki naglasak je i na klasičnim majicama s printom koji šalje poruku. Sve od komada koje možete kupiti u limitiranoj Answear.LAB Sisterhood kolekciji svojim dizajnom pozivaju na odvažnost i kreativnost prilikom osmišljavanja stylinga. Isto tako, ova odlična kolekcija nudi i statement modne dodatke koji svaku kombinaciju čine za nekoliko stepenica boljom, stoga ne sumnjamo da ćete u sklopu ponude s lakoćom odabrati svoje favorite!

Vizija Answear.LAB Sisterhood kampanje besprijekorno se uklapa u ideju FASHION.HR ‘All for You’ aktivacije sa zajedničkim ciljem međusobne motivacije i borbe, a da pritom ne zaboravimo na sve one male stvari koje nas vesele i još bolje povezuju. Žena ženi nije vuk, nikad bila niti će biti, a sestrinstvo je tu kako bi nas dodatno inspiriralo da sagradimo temelje poštovanja prema drugim ženama, podršku i solidarnost.

U sklopu naše ‘All for You’ aktivacije putem IG giveawaya možete osvojiti bogati box s pregršt poklona za vas i vašu najbolju prijateljicu, a kako ne biste propustiti biti sretna dobitnica, pratite naš službeni IG profil za sve dodatne informacije!


Foto: PR

*sadržaj nastao u suradnji s Answearom
Objavljeno: 09.03.2023. u 16:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p