TRENDOVI

Pronašli smo suknju u hit boji sezone koja je već sad jedna od najtraženijih!

Model kojeg jedva čekamo kombinirati!

Unatoč tome što su pred nama sve hladniji dani, to ne znači da u potpunosti moramo zaboraviti na određene odjevne predmete. Primjerice, mini suknje su itekako nosive tijekom jesensko-zimskih dana, stoga nema baš nikakvog razloga da ‘odustanene’ od ovog stylish komada, a tim više što smo pronašli predivan model koji je u kratkom roku zaludio sve trendsetterice.

Naime, riječ je o Zarinoj zelenoj mini suknji koja je upotpunjena s efektnim detaljima. Radi se o lancu koji dolazi u zlatnoj boji, a koji je implementiran na sam rub suknje te prati liniju proreza. Sa spomenutim detaljom, ovaj model dobio je jednu odvažnu glamuroznu stilsku notu, ali i chic element pa odlučite li se nabaviti ovu divnu suknju, opisani dojam sigurno neće izostati.

Kada govorimo o kombiniranju ove suknje, činjenica da dolazi u zelenoj boji koja je hit boja sezona, dodatno nam olakšava cijeli proces. Tako primjerice u dnevnim kombinacijama ovaj model možete nositi s omiljenim džemperom i čizmama, gustim čarapama i udobnim oversized kaputom ili balonerom. Što se tiče večernjih izdanja, tu se možete poigrati s nešto senzualnijim odabirima kao što su topovi ili bluze, a sve skupa svakako zaokružite s cipelama na petu. Varijanti kako možete nositi ovaj model suknje doista je jako puno, pa volite li sinergiju casual i elegantnog stila, riječ je o 'ulovu' koji se mora pronaći u vašoj garderobi.

Suknju možete kupiti putem sljedećeg linka!

Zara (230 kn)

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 10.11.2021. u 09:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p