TRENDOVI

Prorez na suknji najpoželjniji je modni dodatak proljeća

Imamo nekoliko originalnih ideja kako ga nositi

Sudeći prema broju trendseterica koje su ga objeručke prihvatile, izgleda da se pomalo zaboravljeno žensko oružje vratilo na velika vrata! Pričamo, dakako, o dubokom prorezu koji nikada zapravo nije ni nestao, posebno kada je riječ o svečanim izdanjima, no posljednje sezone su ga dizajneri odlučili itekako vratiti u život. Na najseksepilniji način to je učinio Altuzarra u čiji su se model suknje s prorezom zaljubile brojne svjetske dame, uključujući i pop princezu Rihannu.

Ono što je ovaj trend, nekoć rezerviran većinom za večernje haljine, učinilo masivnim, jest mnoštvo dnevnih varijacija u kojima se zatekao. Prorez ukombiniran s pamučnim suknjama i midi haljinama, lepršavim ili uskim, učinio ga je prihvatljivim i ležernim te samim time i obožavanim. S njim se nosi sve - tenisice, obične bijele majice, cipele visokih potpetica, fine košulje, lagani grunge devedesetih kao i glamur sedamdesetih. S obzirom da je proljeće i da ga možemo početi nositi bez straha od hladnoće, sigurni smo da će se i među domaćim trendsetericama naći mnogo zaljubljenica u ovaj 'trend'. Iz tog razloga smo okupili i društvo sa street style stranica kako bismo se svi zajedno inspirirali i pronašli način nošenja suknji ili haljina s prorezom koji nam najviše odgovara.

 

M.M.

photos: style du monde,vanessa jackman, stockholm streetstyle, native fox, song of style, pinterest, style sight, a portable package, fashion hippie loves, tommy ton

 

Objavljeno: 07.05.2014. u 13:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p