TRENDOVI

Prozračne hlače s uzorcima koje sjajno pristaju ljetnim mjesecima!

Modeli koji se tako lako kombiniraju!

Sada kad smo i službeno zakoračili u ljetni period godine, sve o čemu razmišljamo su kratki ljetni komadi. Ipak, iako ljeto pretežito provodimo u takvoj odjeći, nije naodmet imati nekoliko modela dužih hlača koji su vrlo funkcionalni i praktični te zbog svog materijala ‘hlade’ što znači da su idealni za nošenje tijekom vrućina.

Tako smo ovog puta pronašli doista stylish modele koji dolaze nešto širem kroju ili fluidno prate liniju nogu, a posebno nam se sviđaju i brojni živopisni uzorci koji se sjajno uklapaju u ljetni period godine. Lagane i udobne hlače s uzorcima možete kombinirati s razno raznim modelima praktičnih topova koji mogu biti za casual outfite, ali možete se odlučiti i za elegantnije modele. Isto tako, spomenute varijante hlača odlično pristaju bluzama, a mi predlažemo da fokusirate jednostavne modele i boje koje ostavljaju hlačama dovoljno prostora za dominaciju. Što se tiče obuće, ovi modeli jednako dobro podnose tenisice, natikače, sandale ili potpetice, a dobra vijest je i to što ih bez problema možete nositi u prijelaznom razdoblju godine, odnosno na jesen ili proljeće.

S obzirom na to da je aktualna ponuda omiljenih brendova dosta šarolika, kako bismo vam olakšali shopping, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela udobnih hlača s uzorcima!

Zara (300 kn)

Stradivarius (120 kn)

&OtherStories (€69), Stradivarius (120 kn)

H&M (19,99 €)

H&M (14,99 €)

Bershka (200 kn), H&M (19,99 €)

Zara (200 kn)

&OtherStories (€69)

H&M (29,99 €), Stradivarius (140 kn)

Zara (300 kn)

Bershka (200 kn)

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, H&M, &OtherStories, Bershka
Objavljeno: 01.07.2021. u 14:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p