TRENDOVI

Prsluci su i ove jeseni pravi ‘must have’!

Udobni komadi koje obožavamo nositi!

Već smo navikli da nam modni svijet iz sezone u sezonu servira neke nove trendove pa tako već neko vrijeme ponovno uživamo u prslucima. Iako prsluci nisu baš nikakva novina, doživjeli su pravu malu renesansu jer sada gotovo ne postoji brend čija ponuda ne obiluje istima, a moramo priznati da nam se to jako sviđa jer je riječ o nadasve praktičnom jesenskom komadu!

Jesenski period godine poznat je po svojem promjenjivom vremenu. Tako se često nađemo u situaciji da nam je maločas toplo, maločas hladno i upravo zato, prsluci se nameću kao sjajan izbor. Prsluk je model koji nema rukave, ali zato ostatak može biti vrlo topao i ugodan te prilagodljiv vremenu. Mi predlažemo da nabavite srednje tople modele koji će najbolje balansirati u periodu pred nama, a ujedno su i vrlo stylish.

Primjerice, Reserved nudi divne varijante koji koketiraju s klasikom, a mogu se pronaći i razno razni modeli u bojama. Isto tako, nisu isključene niti varijante s uzorcima, a što se tiče dužine, podjednako volimo midi i klasične kraće modele, stoga ne sumnjamo da ćete u raznolikoj ponudi s lakoćom pronaći nešto za sebe i uživati u stylish, udobnim jesenskim modnim pričama!

U nastavku potražite nekoliko ključnih modela!

Zara (200 kn)

Bershka (200 kn), Reserved (230 kn)

Reserved (230 kn)

Bershka (280 kn), Stradivarius (280 kn)

Bershka (230 kn)

Zara (400 kn), Reserved (360 kn)

Reserved (300 kn)

Stradivarius (230 kn), Zara (230 kn)

Zara (300 kn)

Stradivarius (280 kn, 280 kn)

Foto: Instagram, Stradivarius, Bershka, Reserved, Zara
Objavljeno: 09.09.2021. u 16:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p