MODNI DODACI

Prstenje o kojem potajno maštamo

Nakit za ljubiteljice minimalističkog dizajna

Kreiran u obliku nježne tratinčice od umjetnički oslikanog emajla koji počiva na profinjenom okviru od 18-karatnog zlata, ljepotu malog dražesnog cvijeta Freywille umjetnici su savršeno utjelovili u predivnom prstenu Daisy. Sve ljubiteljice minimalističkog dizajna ovaj prsten će posebno oduševiti jer se može nositi pojedinačno, no moguće ih je i po nekoliko kombinirati zajedno. Pri slaganju više prstena, bez obzira kako ih okrećete, oni savršeno prianjaju jedan uz drugi, stvarajući romantične i koloristične buketiće. Neovisno nosite li samo jedan ili više njih odjednom, Daisy prsten ne prolazi nezamijećeno, a lako će se uklopiti s nekim drugim nakitom na vašoj ruci te samo još više podići cijeli dojam i učiniti vas posebnijom.

Možete birati između nekoliko Daisy prstena sa živopisnim motivima - Hommage a Gustav Klimt, Hommage a Hundertwasser, Passionate Russia, Floral Symphony te mnogi drugi.
 Mi smo se naprosto zaljubili u Passionate Russia model, a teško nam je odoljeti i svim ostalim komadima jer jednostavno izgledaju neodoljivo!

photos: pr

Objavljeno: 17.10.2014. u 15:06
Tagovi: nakit, prsten, freywille

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p