TRENDOVI

Prugasti komadi obilježit će i ovo proljeće, a mi smo izdvojili 20 najboljih!

Komadi bez kojih ne možemo zamisliti svoju garderobu!

Prugice su slično kao i točkice jedan od ultimativnih uzoraka na odjeći. Gotovo nema razdoblja u modi kada ovi komadi nisu bili popularni. Ako znamo da ih je proslavila, ni više ni manje nego Coco Chanel noseći takozvane marinière topove, nije ni čudo da se stil zadržao među modnim klasicima sve do danas. Prugaste komade koji su zaštitni komadi francuskog chica svakog proljeća posebno dođu do izražaja u ponudi različitih brendova, zato smo i ove sezone odlučili izdvojiti najljepše.

Prugasti komadi jedni su od onih čiju kupnju nikada nećete požaliti. Toliko se dugo nalaze među modnim trendovima da su prerasli u klasik, a u garderobi funkcioniraju kao osnovni komad, slično trapericama ili običnom bijelom t-shirtu. Najbolji način da nosite pruge je da se oslonite na osnovne komade, provjerena i uvijek stylish formula sastoji se traperica bilo kakvog kroja i prugastog topa, a dodate li cijeloj kombinaciji još nekoliko statement komada poput torbice, remena ili cipela izgledat ćete neopterećeno i moderno. Također, zato što su prugice su svojevrstan osnovni komad možete ih kombinirati s ostalim šarenim komadima, a rezultati će biti zanimljivi i razigrani.

Najpoželjniji komadi proljetne sezone!

Osim raznih topova, majica i džempera, ove sezone najpoželjniji prugasti komad je kardigan. Sigurni smo da je ovo odlična opcija u koju se isplati uložiti jer kvalitetan i lijepo izrađen kardigan može funkcionirati poput jakne ili samostalnog topa. Kada pričamo o prugastim komadima nikako ne smijemo zaboraviti na haljine koje u ovom uzorku postaju nezamjenjiva opcija za dnevne outfite. Ponuda prugastih komada najveća je upravo u proljeće pa smo za vas izdvojili čak 20 komada koji se trenutno mogu pronaći u ponudi popularnih high street brendova!

Mango (39,99 €)

Zara (29,95 €), (25,95 €)

Mango (39,99 €), (15,99 €)

Mango (22,99 €), (39,99 €)

Mango (39,99 €), (45,99 €)

Reserved (22,99 €), (35,99 €)

Reserved (29,99 €), (35,99 €)

Reserved (29,99 €), (35,99 €)

Zara (39,95 €), (5,95 €)

Zara (29,95 €), (15,95 €)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Reserved
Objavljeno: 08.03.2023. u 12:55
Tagovi: prugice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p