TRENDOVI

Prugice: detalj koji volimo nositi u raznim kombinacijama!

Uzorak koji na suptilan način podiže svaku kombinaciju!

Vjerujemo da već znate kako su upravo detalji ti koji odjeći, ali i cjelokupnim kombinacijama podaruju dašak osobnosti i autentičnosti. Tako je ovog puta naglasak na prugicama, decentnom detalju koji neodoljivo podsjeća na chic Francuskinje i tako dobro pomiruje vječnu klasiku s jednostavnom modnom notom kao stvorenom za divne modne priče.

Uz točkice i cvjetni uzorak, prugice su bez imalo razmišljanja jedan od najdražih uzoraka, a razlog zašto je to tako krije se u njihovoj jednostavnosti koja je istovremeno i dovoljno upečatljiva da privlači baš sve poglede. Zimski dani u kojima je naglasak na nešto zagasitijem koloritu potražuju zaigrane detalje koji će podignuti kombinaciju, a prugice se zasigurno nameću kao nepogrješiv odabir. Mi preporučujemo da svojoj garderobu svakako pridružite prugaste majice, odnosno džempere koji se sjajno kombiniraju s trapericama, ali i raznim drugim modelima hlača te suknjama. Naravno, ne odustajemo niti od prugastih haljina i već spomenutih suknji koje su savršene za sve one koji se ne boje poigrati modom i pritom kreirati upečatljive modne kombinacije.

Iako smo sigurno da ste već nadopunili zimsku garderobu ključnim novim komadima, u nastavku smo izdvojili neke od prugastih odjevnih predmeta iz aktualne H&M ponude za koje smo sigurni da će se divno uklopiti u svačiji stil, pa predlažemo da svakako zavirite u asortiman jer ne sumnjamo da ćete pronaći nešto za sebe i zasjati na decentan, a tako statement način!

8,99 €, 14,99 €

14,99 €, 9,99 €

14,99 €, 15,99 €

19,99 €, 19,99 €

24,99 €, 29,99 €

34,99 €, 34,99 €

39,99 €, 29,99 €

Foto: Instagram, H&M
Objavljeno: 01.11.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p