TRENDOVI

U prodaju su stigli prvi modeli balonera koje nosimo ovog proljeća!

Komadi kojima se uvijek rado vraćamo!
U iščekivanju nešto viših temperatura, odlučili smo pregledati ponudu omiljenih prijelaznih jakni, a to su bez sumnje baloneri. Dobra je vijest da su prvi modeli već stigli u ponude omiljenih high street brendova, stoga nema razloga da prvo ispijanje kave na suncu dočekate nespremni...

Baloneri su oni komadi koje možda ne nosimo toliko učestalo, ali primijetimo da nam nedostaju u kolekciji. Zbog svoje jednostavnosti i bezvremenskog dizajna ovaj odjevni predmet ćete gotovo zauvijek moći zadržati u svojoj kolekciji, zbog toga je kupnja balonera odluka koja se sigurno isplati. Osim što su jedan od zaista vječnih modnih klasika, ovi komadi pristaju uz apsolutno sve. Casual kombinacije s balonerom izgledaju jako chic i minimalistički, a baloner u poslovnim i elegantnim izdanjima odličan je završni element outfita.

Kad govorimo o baloneru zasigurno nam na pamet prvo padne komad u nekoj nude nijansi, s dvorednim kopčanjem i dužinom ispod koljena. Ovakvi baloneri se iz godine u godinu pojavljuju u ponudama raznih brendova, a ako nemate već ovakav model, savjetujemo da ga nabavite jer ćete mu biti vjerni godinama. Uz klasične bež varijante, modri ili crni modeli također su opcija koja vas neće iznevjeriti. Osim ovog ultimativnog modela, high street ponuda u posljednje vrijeme prepuna je kožnih balonera koji su zavladali street style kombinacijama. U galeriji favorita izdvojili smo i takve modele koji su jako efektni, posebno ako se odlučite za neku odvažniju boju.

Mango (99,99 €), (149,99 €)

Mango (99,99 €), (359,99 €)

Pull&Bear (49,99 €), Stradivarius (45,99 €)

Reserved (119,99 €)

Stradivarius (35,99 €), (49,99 €)

Zara (59,95 €), (79,95 €)

Zara (89,95 €), (79,95 €)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Reserved, Stradivarius, Pull&Bear
Objavljeno: 02.02.2023. u 12:30
Tagovi: BALONER, moda, trendovi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p