TRENDOVI

Prvi ljetni komadi stigli su u Zaru, a mi smo izdvojili najpoželjnije!

Kolekcija koja osvaja na prvi pogled!

Kao i obično prvi ljetni komadi su već počeli stizati u ponudu najpopularnijih high street brendova. Što se nas tiče za kupaće kostime je možda ipak malo prerano, ali zato smo već spremni u svoju kolekciju uvrstiti prozračne lanene komade koji mogu odlično funkcionirati i u proljetnim kombinacijama. Upravo takvi komadi su dio Zarinih noviteta koji su nas osvojili bojama i zanimljivim siluetama.

Tijekom toplijeg dijela godine najvažnije nam je da je naša odjeća načinjena od laganih, prozračnih i udobnih materijala. Upravo zato najradije posežemo za komadima od viskoze, lana i pamuka kakvi se mogu naći u Zarinoj novoj kolekciji. Radi se o haljinama, suknjama i predimenzioniranim košuljama koje su nam prva asocijacija na ljeto. Ovim sjajnim relativno klasičnim komadima dašak tog raspoloženje možemo prenijeti i na gradske ulice.

Fluidni modeli u snažnim bojama

Kao što smo rekli kolekcijom dominiraju haljine, suknje i košulje. Dvije lanene haljine, jedan u bež, a druga u odvažnoj crveno odličan su izbor za slojevito kombiniranje i tijekom proljeća, dok će u ljetnim mjesecima biti komadi koje ćete s lakoćom nositi od plaže do večernjih prigoda. Osim haljina, kao favoriti među novitetima izdvajaju se midi suknje koje želimo nositi odmah. Odlično će se s lagati s tenisicama, laganijim pletivom, košuljama i predimenzioniranim blejzerima za opuštene streetstyle look-ove. Kako izgledaju svi noviteti iz ove ljetne priče pogledajte u galeriji, a cijelu kolekciju potražite na poveznici. 

(22,95 €), (25,95 €)

(25,95 €), (25,95 €)

(22,95 €), (29,95 €)

(25,95 €), (39,95 €)

(39,95 €), (29,95 €)

(29,95 €), (29,95 €)

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 31.03.2023. u 12:15
Tagovi: Zara, moda, kolekcija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p