TRENDOVI

Pull & Bear predstavio novu zimsku kolekciju

Ove zime čekaju nas boemski chic i ležerna sofisticiranost!

N
ova kampanja poznatog high street branda Pull & Beara vodi nas na švedski otok imena Fårö, poznatog po tome što je na njemu živio slavni redatelj Ingmar Bergman i gdje su bili postavljeni mnogi njegovi filmovi kojih se često sjećamo po nadrealnoj avanturi koju sa sobom donose. Upravo ovakav scenarij čeka nas u novoj kampanji ovog poznatog modnog brenda ulične mode.

Tipične ribarske kućice i surova priroda otoka pružili su idealnu pozadinu za nastanak ove kampanje, a modeli Antonina Vasylchenko, Grace Van Gastel, Arthur Gosse i Malcolm Lindberg, nonšalantno su pozirali pred kamerom za koju su bili zaduženi španjolski fotograf Xevi Muntané i britanski redatelj Liam Gleeson. Rezultat je niz intimnih, sugestivnih snimaka prepunih mladenačke energije, a za kolekciju slobodno možemo reći kako u sebi sadrži nešto posve novo dok se u isti mah referira na originalne teksture prijašnjih kultnih dekada ženske mode.

Tako ćemo ove zime na njihovim policama moći pronaći sve - od kraćih topova, laganih haljina i suknji, do dugih vesta s uzorkom, toplih kaputa i popularnih parka jakni. Kolekcija prepuna kontrasta, koja u sebi sadrži boemsku ležernost, a istovremeno je vrlo sofisticirana, definitivno spada i u naše modne adute koje ćemo bez rezerve izvlačiti u zimskim danima koji nam tek dolaze.


I.K.

Objavljeno: 01.09.2014. u 10:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p