TRENDOVI

Punk asesoari s potpisom renomiranih dizajnera

Charlotte Olympia i Tom Binns udružili snage

Punk je ove sezone vrlo 'in', a novi život dala mu je velika retrospektiva 'Punk: from Chaos to Couture', koja će biti svečano otvorena 6. svibnja, kada će se u njujorškom MET-u održati Costume Institute bal.

Događanje, koje je u modnome svijetu pandan filmskim Oscarima, inspiriralo je dizajnere Charlotte Dellal i Toma Binnsa da osmisle capsule kolekciju i daju anarhičan zaokret nekim od najpopularnijih asesoara modnog branda Charlotte Olympia.

U ekskluzivnoj kolekciji dostupne su 'Kitty' mokasinke, ukrašene zlatnim zihericama i izvezene neonski ružičastim i zelenim koncem, koje su u sklopu ove linije ponijele ime 'Anarchy Kitty'.

-->

-->--> -->

Binns se minijaturnim zihericama poigrao i na popularnoj Dolly platformi, koja dolazi u kombinaciji crne i zlatne te crne i srebrne boje i nosi naziv 'Dolly Riot'.

-->

Punk preobrazba nije mogla zaobići popularne Pandora torbice od pleksiglasa, čija je unutarnja podstava urešena malim zakovicama, a umjesto uobičajene kopče u obliku pauka, sada je to jedna predimenzionirana ziherica.

Ovi vrući asesoari u prodaju dolaze 2. svibnja.

 

H.B.

Photo: Charlotte Olympia

Objavljeno: 25.04.2013. u 16:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p