TRENDOVI

Punk komadi kojima nećete moći odoljeti

Pogledajte capsule kolekciju Karla Lagerfelda

Karl Lagerfeld jedan je od onih radoholičara koji jednostavno ne zna za riječ odmor, a kada ne dizajnira za Chanel ili Fendi, ovaj vremešni modni virtuoz posvećen je osmišljavanju kolekcija za modni brand koji nosi njegovo ime, ali i relativno razumne cijene za jednu high end tvrtku.

Za razliku od glamura koji najčešće viđamo na Chanelovim revijama, modna kuća Karl Lagerfeld orijentirana je na svakodnevnu, casual modu, uz infuziju komada brendiranih likom i djelom ovog slavnog dizajnera. 

Nakon što je ovog proljeća ostvario šarmantnu suradnju s japanskim brendom Tokidoki, Karl se za jesensku kolekciju inspirirao punkom i lansirao capsule seriju odjevnih komada u koži i tartanu.

'Karl Goes Punk' kolekcija sadrži 11 proizvoda, a dostupna je za kupnju u ekskluzivnim prodavaonicama Karla Lagerfelda, kao i na Net-a-Porteru.

Po svemu sudeći, pred nama je jesen u kojoj je modni imperativ posjedovati kožnu jaknu ili hlače, kariranu haljinu ili suknju, isprane traperice i predimenzionirani kardigan.

Kompletnu kolekciju zaokružit će i tri torbe s motivom tartana, koje će se moći kupiti u dizajnerovim buticima.

 

H.B.

Photo: Karl Lagerfeld

 

Objavljeno: 25.09.2013. u 19:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p