TRENDOVI

Rajf za kosu: dodatak kojeg jesenske kombinacije obožavaju

Divan detalj koji podiže svaku kombinaciju!

Poznato je kako modni svijet voli reciklirati neke stare trendove, pa tako ove jeseni red je došao na šarmantne ukrase za kosu. Riječ je o rajfu, modnom dodatku koji podiže svaku kombinaciju, čini ju profinjenom i chic, pa nema baš nikakvog razloga da ne zavirite u aktualnu high street ponudu i nabavite odlične modele koji sigurno neće razočarati.

Unazad nekoliko sezona dodatci za kosu postali su glavni saveznici svake dobre kombinacije, a činjenica kako ove sezone dolaze u vidu omiljenih rajfova dodatno nas potiče na kreiranje divnih i posebnih kombinacija koje će privlačiti mnoge poglede. Naime, rajf je jednostavan dodatak koji može biti itekako upečatljiv zahvaljujući brojnim ukrasnim detaljima, ali i zanimljivim oblicima u vidu statement mašni. Također, koketiranje s različitim materijalima rajf dodatno pozicionira visoko na listi detalja koje obožavamo i želimo u svojoj kolekciji.

@sincerelyjules

Zara je predstavila divne modele koje karakteriziraju bogati ukrasi, vibrantni detalji i živopisni uzorci, a kada govorimo o kombiniranju, možete ih nositi u apsolutno svim varijantama. Dnevni outfiti vole rajf u kombinaciji s omiljenim jeansom, ali i nešto elegantnijim materijalima, dok s druge stane večernje kombinacije divno izgledaju s upečatljivim modelima koji nose cijelu kombinaciju i podaruju joj glamurozan modni prizvuk. Budući da su pred nama dani u kojima volimo objediniti praktičnost, funkcionalnost i atraktivan izgled, predlažemo da već danas zavirite u Zarinu ponudu i nabavite svoj primjerak omiljenog rajfa kojeg ćete nositi u brojnim prilikama, a kako bismo vam pomogli u nastavku smo izdvojili one najljepše!

100 kn, 140 kn

100 kn

80 kn, 120 kn

100 kn

120 kn, 100 kn

80 kn

120 kn, 140 kn

Objavljeno: 10.10.2019. u 10:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p