TRENDOVI

Rajf za kosu: glamurozni modeli koje ove sezone obožavamo

Divan detalj koji čini veliku razliku!

Poznato je kako svaka sezona donosi neke svoje trendove, pa smo tako ove prigrlili divne i posebne rajfove koji definitivno podižu baš svaku kombinaciju. Ono što nas iznova odvaja kod ovog detalja činjenica je kako je riječ o upečatljivom komadu koji odabir outfita čini vrlo jednostavnim zadatkom te u konačnici izgleda savršeno.

Iako po nekom automatizmu za dnevne kombinacije biramo nešto neutralnije modele rajfova za kosu, to zapravo ne mora biti tako jer i dnevne varijante vole upečatljive, pomalo glamurozne detalje. Naime, kao što smo spomenuli, ove sezone rajf za kosu najtraženiji je modni dodatak i to onaj koji objedinjuje glomazniji izgled, šljokaste ukrase i decentne perlice. Ovaj model rajfa odličan je odabir kada želite kreirati outfit koji u sebi nosi eleganciju, glamur i casual notu. Prilikom kombiniranja upečatljivog rajfa za kosu vrlo je bitno da pripazite da ostatak kombinacije bude neutralan te na taj načini dopstite rajfu da dominira. To ćete najbolje postići odabirom zagasitih nijansi i jednostavnih linija koje će upečatljiv rajf zaokružiti na pravi način te cijelom izgledu podariti specifičnu modnu notu.

Budući da su omiljeni brendovi već predstavili ključne modle omiljenih rajfova, dobra vijest je što se kolekcije iz dana u dan nadopunjuju, stoga smo u nastavku izdvojili one modele koji su nam ponajviše zapeli za oko.

Bershka (70 kn)

Zara (140 kn, 140 kn)

&Other Stories (200 kn)

Zara (120 kn)

Reserved (50 kn)

Bershka (70 kn), Zara (120 kn)

Bershka (70 kn)

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, Reserved, Bershka, &Other Stories
Objavljeno: 04.11.2019. u 14:49

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p