MODNI DODACI

Raskošni ruski motivi protkani kroz luksuzan nakit

Nova ekskluzivna kolekcija kuće Freywille

FREYWILLE diljem svijeta predstavlja sinonim za raskošan umjetnički nakit  koji se izrađuje od finog emajla. Lansiranjem nove kolekcije Passionate Russia , ponovno je oduševio minijaturnim umjetničkim djelima koja će zasigurno postati predmetom žudnje mnogim ljubiteljima prelijepog nakita i strastvenog dizajna. 

Kolekcija  Passionate Russia rezultat je nadahnuća  FREYWILLE umjetnika  prelijepom Rusijom i njezinom impresivnom kulturom.  Zemlja kontrasta , smještena između zapadnog i istočnog dijela svijeta, izvanrednih prirodnih osobitosti, nepregledne širine i burne povijesti, ova  zemlja kulturnog bogatstva i raznolikosti stoljećima intrigira i očarava sve koji je posjete.

Kroz četiri čarobna seta nove FREYWILLE kolekcije utjelovljeni su strast prema životu i mentalitet ruskog naroda: My Matryoshka  slavi žensku ljepotu i različitost, Golden Kalinka  otkriva rusku strast prema prirodi, Glorious Firebird zaranja u čaroban svijet mašte  iz ruskih bajki , a  Swan Lake je pak posvećen  ljepoti ruskog baleta  kao dostojanstvenom simbolu kulture i nasljedstva.

U raskoši ruske kulture i čaroliji prelijepog nakita sve Hrvatice će moći uživati od rujna ove godine kada će Passionate Russia biti  dostupna u zagrebačkom FREYWILLE butiku u Preradovićevoj 2.

U galeriji pogledajte kolekciju Passionate Russia.

 

Photo: Freywille

Objavljeno: 03.07.2013. u 11:23
Tagovi: nakit, freywille

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p