TRENDOVI

Ravne cipele kao omiljeni odabir za dnevne kombinacije

Udobni, ali i stylish modeli!

Premda cipele na visoku petu obožavano i mogu se pronaći doista udobni modeli, ipak ponekad jednostavno poželimo uskočiti u ravne cipele u kojima nas baš ništa neće sputavati. Naime, ravne cipele osim što su udobne mogu biti i vrlo stylish, pa ne postoji niti jedan razlog da svoju postojeću kolekciju ne nadopunite novim praktičnim modelima!

Kao što smo spomenuli, iako volimo potpetice, ravni modeli nerijetko su za nekoliko stepenica udobniji, a odlična vijest je ta da možete nabaviti neke zaista divne i posebne. Kada govorimo o must have modelu ravnih cipela, balerinke se nameću kao jedan od prvih izbora, a zašto je to tako krije se u njihovoj jednostavnosti, ženstvenosti i decentnom izgledu koji osvaja na prvi pogled. Balerinke volimo u kombinaciji s omiljenim trapericama, ali i suknjama te haljinama, stoga ono što predlažemo je da što prije nabavite model koji najbolje pristaje vašoj garderobi i uživate u divnim stylinzima.

S druge strane, osim balerinki iznimno su popularne i jednostavne, klasične ravne cipele koje koketiraju s pomalo muškim dizajnom, no uz vješt odabir ostataka kombinacije mogu biti vrlo elegantne i ženstvene. Ovakve modele cipela možete kombinirati u baš svim prilikama jer su vrlo prilagodljive i zahvalne za kombiniranje, a osim standardnih neutralnih boja, slobodno se poigrajte i s onim nešto jarkijim. Budući da su pred nama sve topliji dani, pravi je trenutak za shopping novih cipela, a kako bi vam to što laganije pošlo za rukom u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih ravnih modela cipela za koje smo sigurni da će vas osvojiti na prvi pogled!

Zara (180 kn), Stradivarius (230 kn)

Stradivarius (180 kn)

Reserved (250 kn), Zara (180 kn)

Porte & Paire (cijena na upit)

Reserved (300 kn), CCC (139 kn)

Salvatore Ferragamo (cijena na upit)

Zara (400 kn), Roger Vivier (cijena na upit)

Zara (300 kn)

CCC (139 kn), Bershka (280 kn)

Malone Souliers (cijena na upit)

Gianvito Rossi (cijena na upit), CCC (99 kn)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Bershka, CCC, Net-a-Porter
Objavljeno: 04.02.2020. u 10:55

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p