TRENDOVI

Razigrani modni komadi koje bi nosila i sama Lily Collins u seriji 'Emily in Paris'!

Modni komadi koji unose dozu šarma u baš svaki ormar

Ovih dana poprilično je nemoguće ignorirati hype koji se stvorio oko nove Netflixove serije 'Emily in Paris'. Riječ je o seriji koja kod svakog ostavlja drugačiji dojam, pa ju tako jedni obožavaju te im je prava riznica inspiracije, dok je drugima ova serija negledljiva i površna. No, ono što u seriji nije podbacilo jest vrckava, romantična moda koja gledateljima pruža jednu posebnu, vizualnu priču!

Strastveni ljubitelji mode zasigurno su najviše oduševljeni novom serijom 'Emily in Paris', koja vrvi luksuznom modom, ali i nekim kultnim modnim dodacima na koje smo u vrtlogu brze mode, pomalo i zaboravili. Tako su se u središte modnog svijeta ponovno vratile beretke, marame romantično zavezane oko vrata, tvid te spajanje nespojivih uzoraka i komada. Sjajan stil koji nas uvelike podsjeća na lude kombinacije Carrie Bradshaw nije slučajnost, budući da se iza ove serije nalazi tim koji je u prvom redu zaslužan za kultnu seriju Sex and The City, a u nekim lookovima gdje glavnu riječ imaju klasični komadi, poput male crne haljine, modna referenca je stavljena i na stil Audrey Hepburn.

Jarke boje, šareni uzorci, šeširi nešto je što se može primijetiti u gotovo svakoj epizodi, a kada svemu tome dodamo i romantične prizore Pariza, teško da možemo odoljeti cjelokupnoj modnoj priči. Ono što nas je Emily svojim modnim odabirima podsjetila jest kako je pravo vrijeme da prestanemo loviti svaki suludi trend te da se počnemo ponovno igrati s modom, ne zaboravivši pri tome i uživati.

U skladu s time, izdvojili smo nekoliko razigranih modnih komada koji bi se sjajno uklopili u stil glavne akterice serije te koji će definitivno unijeti dozu šarma u baš svaki ormar!

Mango (130 kn), (130 kn)

Zara (230 kn)

Zara (230 kn)

Zara (300 kn)

Uterque (750 kn)

Uterque (950 kn)

Acne studios (650 €)

CCC Jenny Fairy (249 kn), CCC Gino Rossi (699 kn)

Acne studios (400 €), (560 €)

Mango (60 kn), (60 kn), (50 kn)

Mango (130 kn)

Mango (130 kn), (130 kn)

Reserved (400 kn), (160 kn)

Zara (120 kn)

Uterque (850 kn)

Uterque (1190 kn)

Foto: Instagram, Mango, Zara, Uterque, Acne studios, Mango, Reserved, CCC
Objavljeno: 14.10.2020. u 12:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p