MODNI DODACI

Reebok Ventilator – revival bezvremenske klasike

Ventilator - neizostavan footwear detalj urbanog gradskog stila
Reebok Ventilator
 
Davne 1990. godine, vodeći globalni fitness brand, Reebok, predstavio je jedan od najdugovječnijih modela tenisica, Ventilator. Ventilator je bio prva tenisica na svijetu s revolucionarnom Hexalite tehnologijom, koja je osiguravala značajniju udobnost i jaču absorpciju udaraca – sve što je trkačima omogućavalo ostvarivanje boljih sportskih rezultata, bez obzira je li riječ o dugim ili kratkim prugama.

Potplat Ventilatorica načinjen je od otporne i dugovječne gume, a luk smješten na sredini, osmišljen je kako bi osigurao stabilnost na svim podlogama te optimalnu kontrolu kretanja stopala. A zašto Ventilator? - model je dobio ime zahvaljujući panelima smještenim sa strane, koji su omogućavali hlađenje i pružali prozračnost – već tada, Ventilatorice su bile ispred svog vremena.

Danas, 25 godina od pojave prvog modela, Ventilator i dalje čini klasiku. Lagane kao i davnih godina, Ventilatorice su sa sportskih terena došle na gradske ulice, kao nezaobilazne fashion tenisica. Ove godine doživljava revival kroz tri modela, koji će odgovarati izvornim modelima, i u boji, tehnologiji te po obliku. Kako bi najbolje predstavio bezvremenske training tenisice, Reebok je angažirao poznatog fotografa Jonathona Manniona, da uhvati esenciju Ventilator modela. Ove kultne tenisice možete već sada nabaviti i kod nas i to po cijeni od 839 kn.
 
Reebok Ventilator 
Reebok Ventilator 
Reebok Ventilator 
Reebok Ventilator  
Reebok Ventilator
Reebok Ventilator
 
Foto: PR
Objavljeno: 03.03.2015. u 09:12
Tagovi: Reebok, tenisice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p